Hvordan vise metadata for en fil i Dropbox

Metadata er informasjon om en fil, som du kan se. Det omfatter informasjon som datoen filen ble opprettet og størrelsen til filen.

Slik ser du metadata om filen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over filen og klikk på avmerkingsboksen.
  3. Du finner filinformasjonen i detaljruten i høyre sidestolpe. Hvis metadataene ikke vises, klikker du på pilen eller Info-knappen i høyre sidestolpe.

I detaljruten ser du forskjellige typer informasjon, avhengig av typen fil du forhåndsviser. Følgende metadata vises for alle filer:

• filens plassering (Lagret i)
  • når filen sist ble endret (Endret
  • Størrelsen på filen i byte (Størrelse)
  • filtypen (Type)

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Bestemte fil-metadata

Noen typer filer viser bestemte metadata i tillegg til de grunnleggende metadataene som er oppført ovenfor. Du finner mer informasjon om dette nedenfor, i listene med metadata etter filtype.

Bildefiler:

• Opprinnelig dato
  • Brennvidde
  • Lukkerhastighet
  • Blenderåpning
  • ISO
  • Lysmåling
  • Blits
  • Hvitbalanse
  • Kameramerke
  • Kameramodell
  • Linsemodell
  • Bildestørrelse
  • Punkter per tomme
  • Fargeprofil
  • Fotograf
  • Opphavsrett

Microsoft Office-filer:

• tittel
  • Varsel om opphavsrett
  • Versjonsnummer
  • Sider
  • Avsnitt
  • Ord
  • Tegn