Endre navn på et Dropbox Business-team

Hvis du er administrator for en Dropbox Business-konto, kan du endre navnet på teamet ditt. Teamnavnet vises til alle teammedlemmene.

Endre navn på et Dropbox Business-team

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Teamprofil.
  5. Ved siden av Teamnavn klikker du på Endre.
  6. Skriv inn det nye teamnavnet i tekstboksen. Du kan ha forskjellige visningsnavn og faktureringsnavn.
    • Visningsnavnet vises som teamnavnet på dropbox.com og alle tilkoblede enheter teammedlemmene dine har. Visningsnavnet er begrenset til 20 tegn.
    • Faktureringsnavnet vises på fakturaer og må være det fulle navnet til organisasjonen din.
  7. Velg Endre navn.

Når du endrer visningsnavnet til teamet ditt, endres navnet til teamet på dropbox.com og alle tilkoblede enheter teammedlemmene dine har. Filene og mappene blir ikke synkronisert på nytt når visningsnavnet endres.