Oudere versies van bestanden terugzetten

Dropbox bewaart momentopnamen van alle wijzigingen die je hebt aangebracht in bestanden in je Dropbox-account in je versiegeschiedenis.

Dropbox Basic- en Plus-accounts kunnen bestandsversies terugzetten van de afgelopen 30 dagen.

Dropbox Business-accounts kunnen bestandsversies terugzetten van de afgelopen 90 dagen.

Dropbox Professional-accounts kunnen bestandsversies terugzetten van de afgelopen 180 dagen.

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand

1. Meld je aan op dropbox.com.
    • Als je de desktopapp gebruikt, zoek dan het gewenste bestand en ga door naar stap 3.
  2. Klik op Bestanden.
  3. Klik op het selectievakje naast het bestand waarvan je vorige versies wilt bekijken.
    • Als je de desktopapp gebruikt, klik je met de rechtermuisknop op het bestand.
  4. Klik op Versiegeschiedenis.
  5. Klik op een versie die je wilt bekijken in de voorbeeldweergave.
  6. Klik op Terugzetten bij de versie die je wilt terugzetten.
    • Het bestand wordt vervangen door de oudere versie, dus de bestandsnaam blijft hetzelfde.

Het teruggezette bestand is direct beschikbaar op dropbox.com. Het is beschikbaar op de desktopapp zodra de synchronisatie is voltooid.

Als je bestanden ontbreken of je een groot aantal bestanden wilt terugzetten

Meer informatie over het vinden of terugzetten van ontbrekende of beschadigde bestanden

Nieuw bij Dropbox?

Of je nu een beginnende Dropbox-gebruiker bent of alleen je kennis wat wilt opfrissen, je kunt meer uit je Dropbox-account halen door gebruik te maken van onze zelfgestuurde training of virtuele training onder leiding van een instructeur