Contact opnemen met Dropbox Support over ontbrekende of beschadigde bestanden

Bijgewerkt Mar 05, 2024
person icon

Dit artikel is bedoeld voor gebruikers van de Dropbox-abonnementen Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus en Enterprise. Als je Dropbox Basic gebruikt, lees dan hoe je ontbrekende Dropbox-bestanden terugzet.

Voordat je contact opneemt met Dropbox-support, kun je het volgende proberen om je bestanden terug te zetten:

warning icon

Belangrijk: Standard bestand herstelperioden en -opties niet direct vanuit de functie Verzenden en volgen aanvragen om bestand te verwijderen. Het verwijderen van een bestand uit Verzenden en volgen is permanent en alle bijbehorende metagegevens of gegevensanalyses kunnen niet worden hersteld nadat het bestand is verwijderd.

Als je problemen blijft ondervinden, kun je bestandsherstel aanvragen bij Dropbox-support.

Bestanden aanvragen herstel van Dropbox support

Je vraagt als volgt het herstel van ontbrekende of beschadigde bestanden aan met een link voor herstel:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Ga naar dropbox.com/support.
  3. Klik op E-mail verzenden.
  4. Selecteer Bestandsherstel in het vervolgkeuzemenu.
  5. Selecteer je apparaat in het vervolgkeuzemenu.
  6. Ga naar dropbox.com/events op een nieuw browsertabblad. Dit is een logboek van al je bestandsactiviteiten.
  7. Klik op de gebeurtenis die je ongedaan wilt maken of wilt herstellen.
  8. Kopieer de link uit het adresveld van je browser. De link ziet er als volgt uit:https://www.dropbox.com/event_details/######/#######/######
  9. Plak de link in het gedeelte Link voor herstel in het supportformulier. Je kunt zo nodig meerdere links kopiëren:
    • Als je het hele account wilt terugzetten, kopieer je de link van de oudste gebeurtenis die je ongedaan wilt maken.
    • Als je een gedeelde map wilt terugzetten, kopieer je de link van de oudste gebeurtenis in die map die je ongedaan wilt maken.
  10. Vul de rest van de gegevens in het supportformulier in.
  11. Klik op Verzenden.

Definitieve verwijderingen

Dropbox-support kan definitief verwijderde bestanden, en bestanden die buiten de versiegeschiedenis van je account zijn verwijderd, niet terugzetten.

highlight icon

Opmerking: Dropbox Support kan definitief verwijderde bestanden, en bestanden die buiten de versiegeschiedenis van je account zijn verwijderd, niet terugzetten.