Så här kontaktar du Dropbox-support om saknade eller skadade filer

Uppdaterat Mar 04, 2024
person icon

Den här artikeln är för kunder med Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise. Om du har Dropbox Basic kan du lära dig hur du återställer Dropbox-filer som saknas.

Prova följande för att återställa dina filer innan du kontaktar Dropbox support:

warning icon

Viktigt: Standardperioden för filåterställning och alternativ gäller inte för filer som raderas direkt i funktionen Skicka och spåra. Om du raderar en fil från Skicka och spåra är det permanent, och eventuella tillhörande metadata eller dataanalyser kan inte återställas när filen har raderats.

Om du fortfarande har problem kan du begära filåterställning från Dropbox support.

Så här begär du filåterställning från Dropbox support

Så här begär du återställning av filer som saknas eller är skadade med en återställningslänk:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Gå till dropbox.com/support.
  3. Klicka på Skicka ett mejl.
  4. Välj Filåterställning från rullgardinsmenyn.
  5. Välj enheten från rullgardinsmenyn.
  6. Gå till dropbox.com/events i en ny webbläsarflik. Det är en logg över all din filaktivitet.
  7. Klicka på händelsen du vill ångra eller återskapa.
  8. Kopiera länken från webbläsarens adressfält. Länken ska vara i detta format:https://www.dropbox.com/event_details/######/######/######
  9. Klistra in länken i avsnittet Återställningslänk i supportformulärets mejl. Du kan kopiera flera länkar vid behov:
    • Återskapa hela kontot: Kopiera länken till den äldsta händelsen som du vill ångra.
    • Återskapa en delad mapp: Kopiera länken till den äldsta händelsen som du vill ångra i den mappen.
  10. Fyll i resten av mejlformuläret för support.
  11. Klicka på Skicka.

Permanent borttagning

Dropbox support kommer inte att kunna återställa filerna om du raderat dem permanent eller om du raderat dem utanför versionshistoriken för ditt konto.

highlight icon

Obs: Dropbox support kommer inte att kunna återställa filerna om du raderat dem permanent eller om du raderat dem utanför versionshistoriken för ditt konto.