Hvordan kontakte kundestøtten hos Dropbox om manglende eller ødelagte filer

Oppdatert Mar 04, 2024
person icon

Denne artikkelen er for kunder med Dropbox Plus-, Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- eller Enterprise-abonnementer. Hvis du har et Dropbox Basic-abonnement, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter forsvunne Dropbox-filer.

Før du kontakter Dropbox sin kundestøtte, kan du prøve dette for å gjenopprette filene dine:

warning icon

Viktig: Standard filgjenopprettingsperioder og alternativer gjelder ikke filer som er slettet direkte fra Send og spor-funksjonen. Sletting av en fil fra Send og spor er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gjenopprettes når filen er slettet.

Hvis du fortsetter å oppleve problemer, kan du be om filgjenoppretting fra Dropbox sin kundestøtte.

Slik ber du om filgjenoppretting fra Dropbox sin kundestøtte

Gjør følgende for å be om gjenoppretting av manglende eller ødelagte filer ved hjelp av en gjenopprettingskobling:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/support.
  3. Klikk på Send en e-post.
  4. Velg Filgjenoppretting fra rullegardinmenyen.
  5. Velg enheten din fra rullegardinmenyen.
  6. Gå til dropbox.com/events i en ny nettleserfane. Dette er en logg over all filaktiviteten din.
  7. Klikk på hendelsen som du vil angre eller gjenopprette.
  8. Kopier koblingen fra nettleserens adressefelt. Den skal ha dette formatet:https://www.dropbox.com/event_details/######/######/######
  9. Lim inn koblingen i Gjenopprettelsekobling-delen i e-postskjemaet for støtte. Ved behov kan du kopiere flere koblinger:
    • Slik gjenoppretter du hele kontoen din: Kopier koblingen til den eldste hendelsen du vil angre.
    • Slik gjenoppretter du en delt mappe: Kopier koblingen til den eldste hendelsen i den aktuelle mappen som du vil angre.
  10. Fyll ut resten av informasjonen i e-postskjemaet for støtte.
  11. Klikk på Send.

Permanente slettinger

Dropbox sin kundestøtte kan ikke gjenopprette filer som er slettet for godt, eller filer som ble slettet utenfor kontoens versjonshistorikk.

highlight icon

Merk: Dropbox sin kundestøtte kan ikke gjenopprette permanent slettede filer, eller filer som ble slettet utenfor kontoens versjonshistorikk.