Sådan kontakter du Dropbox-support om manglende eller beskadigede filer

Opdateret Mar 04, 2024
person icon

Denne artikel er til kunder med Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise. Hvis du bruger Dropbox Basic, kan du se, hvordan du gendanner manglende Dropbox-filer.

Inden du kontakter Dropbox-support, kan du prøve følgende for at gendanne dine filer:

warning icon

Vigtigt! Standardperioder og -muligheder for filgendannelse gælder ikke for de filer, som slettes direkte fra Send og spor-funktionen. Hvis du sletter en fil fra Send og spor, slettes den permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.

Hvis du fortsat oplever problemer, kan du anmode om gendannelse af filer fra Dropbox-support.

Sådan anmoder du om gendannelse af filer fra Dropbox-support

Sådan anmoder du om gendannelse af forsvundne eller beskadigede filer ved hjælp af et link til gendannelse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/support.
  3. Klik på Send en e-mail.
  4. Vælg Filgendannelse på rullelisten.
  5. Vælg din enhed på rullelisten.
  6. Gå til dropbox.com/events i en ny browserfane. Dette er en log over al din filaktivitet.
  7. Klik på den begivenhed, du vil fortryde eller gendanne.
  8. Kopiér linket fra adressefeltet i din browser. Linket skal have følgende format:https://www.dropbox.com/event_details/######/######/######
  9. Indsæt linket i sektionen Link til gendannelse i formularen til e-mailen til support. Du kan kopiere flere links, hvis du har brug for det:
    • Hvis du vil gendanne hele din konto: Kopiér linket til den ældste begivenhed, du vil fortryde
    • Hvis du vil gendanne en delt mappe: Kopiér linket til den ældste begivenhed, du vil fortryde i mappen
  10. Udfyld de resterende oplysninger i formularen til e-mailen til support.
  11. Klik på Send.

Permanente sletninger

Dropbox-support kan ikke hjælpe med at gendanne permanent slettede filer eller filer, som er slettet uden for kontoens versionshistorik.

highlight icon

Bemærk! Dropbox-support kan ikke hjælpe med at gendanne permanent slettede filer eller filer, som er slettet uden for kontoens versionshistorik.