Opmerkingen uitschakelen voor een bestand

Je kunt opmerkingen uitschakelen voor een bestand nadat je dit hebt gedeeld met anderen.

Opmerkingen uitschakelen voor een bestand:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het bestand waarvoor je opmerkingen wilt uitschakelen.
  3. Klik op (het pictogram met drie puntjes) bovenaan de voorbeeldweergave.
  4. Als het bestand in je Dropbox-account staat, kun je op Opmerkingen uitschakelen klikken om alle opmerkingen voor dat bestand uit te schakelen.

Als je opmerkingen weer wilt inschakelen, kun je dat op een van de volgende manieren doen:

• Klik op Opmerkingen inschakelen in het tekstvak voor opmerkingen, of
  • Klik op (het pictogram met drie puntjes) bovenaan de voorbeeldweergave en selecteer Opmerkingen inschakelen.

Opmerkingen uitschakelen voor Dropbox Business-teams

Opmerkingen uitschakelen voor een Dropbox Business-team:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Opmerkingen.
  5. Zet Opmerkingen op Uit.

Opmerking: als opmerkingen zijn ingeschakeld, kunnen teamleden opmerkingen nog wel uitschakelen per bestand.

Wil je meldingen over opmerkingen uitschakelen?

Lees hier hoe.