Transcripties en ondertiteling gebruiken

Bijgewerkt Nov 20, 2023
Als je een voorbeeld van je video's in Dropbox bekijkt, kun je een transcriptie weergeven of ondertiteling inschakelen.
highlighter icon

Opmerkingen:

• Transcripties en ondertiteling zijn alleen beschikbaar op dropbox.com.
  • Transcripties en ondertiteling zijn mogelijk niet altijd nauwkeurig.
  • Deze functies vallen onder ons beleid voor gegevensbewaring. Videotranscripties en ondertiteling worden 45 dagen na de laatste toegang bewaard en daarna veilig verwijderd.

Een transcriptie weergeven

Je geeft als volgt een transcriptie weer:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de naam van een videobestand om het te openen in de voorbeeldweergave.
  3. Klik op het tabblad Transcriptie in de rechterzijbalk.
    • Opmerking: als de rechterzijbalk niet is geopend, klik je op de pijl of op de knop Transcriptie aan de rechterkant van het scherm.

Transcripties geven je toegang tot tijdstempels in je video's en kunnen worden gekopieerd en gedeeld.

Ondertiteling in- of uitschakelen

Ondertiteling in- of uitschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de naam van een videobestand om het te openen in de voorbeeldweergave.
  3. Klik op CC in de opties onderaan het videovenster om ondertiteling in te schakelen.
    • Klik nogmaals op CC om ondertiteling uit te schakelen.