Sådan bruger du transskriptioner og undertekster

Opdateret Nov 20, 2023
Når du får forhåndsvist videoer i Dropbox, kan du se en transskription eller slå undertekster fra.
highlighter icon

Bemærk!

• Transskriptioner og lukkede billedtekster er kun tilgængelige på dropbox.com.
  • Transskriptioner og undertekster kan være unøjagtige.
  • Denne funktion er underlagt vores politik for dataopbevaring.Videotransskriptioner og -undertekster gemmes i 45 dage, efter at de sidst blev anvendt, og de slettes derefter.

Se en transskription

Sådan får du vist en transskription:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på en videofil for at åbne forhåndsvisningen.
  3. Klik på fanen Transskription i højre sidepanel.
    • Bemærk! Hvis højre sidepanel ikke vises, skal du klikke på pilen eller knappen Transskription til højre på skærmen.

Transskriptioner giver adgang til tidsstempler i dine videoer, og de kan kopieres og deles.

Slå lukket billedtekst til eller fra

Sådan slår du undertekster til eller fra:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på en videofil for at åbne forhåndsvisningen.
  3. Klik på knappen CC nederst i videovinduet for at slå undertekster til.
    • Klik på CC igen for at slå undertekster fra.