Slik bruker du transkripsjon og teksting

Oppdatert Nov 17, 2023
Når du forhåndsviser videoene dine i Dropbox, kan du se en transkripsjon eller slå på teksting.
highlighter icon

Merknader:

• transkripsjon og lukket bildetekst er kun tilgjengelig på dropbox.com.
  • Transkripsjon og teksting er kanskje ikke alltid nøyaktig.
  • Denne funksjonen er underlagt våre retningslinjer for datalagring. Videotranskripsjon og teksting blir lagret i 45 dager etter siste tilgang og deretter slettet på en sikker måte.

Se en transkripsjon

Slik ser du en transkripsjon:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet på en videofil for å åpne forhåndsvisningen.
  3. Klikk på Transkripsjon-fanen i høyre sidestolpe.
    • Merk: Hvis høyre sidestolpe ikke er åpen, klikker du på pilen eller Transkripsjon-knappen på høyre side av skjermen.

Med transkripsjon får du tilgang til tidsstempler i videoene dine, og disse kan kopieres og deles.

Slå teksting på eller av

Slik slår du teksting på eller av:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet på en videofil for å åpne forhåndsvisningen.
  3. Klikk på CC i kontrollene nederst i videovinduet for å slå på teksting.
    • Klikk på CC igjen for å slå av teksting.