Använd transkribering och undertextning

Uppdaterat Nov 20, 2023
Du kan visa en transkribering eller undertexter när du förhandsvisar videor i Dropbox.
highlighter icon

Obs!

• Transkriberingar och undertexter finns endast tillgängliga på dropbox.com.
  • Transkriberingar och undertexter kanske inte alltid är korrekta.
  • Funktionen omfattas av vår datalagringspolicy.Transkriberingar och undertexter för videor lagras i 45 dagar efter senaste åtkomst och raderas sedan säkert.

Visa en transkribering

Så här visar du en transkribering:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på namnet på en videofil för att öppna förhandsvisningen.
  3. Klicka på fliken Transkribering i den högra sidomenyn.
    • Obs! Om den högra sidomenyn inte är öppen klickar du på pilen eller knappen Transkribering på den högra delen av skärmen.

Med transkribering kan du komma åt tidsstämplar i videor som kan kopieras och delas.

Aktivera eller inaktivera stängd bildtext

Så här växlar du undertexter på eller av:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på namnet på en videofil för att öppna förhandsvisningen.
  3. Klicka på CC vid kontrollerna längst ner på videofönstret för att slå på undertexter.
    • Klicka på CC igen för att stänga av undertexter.