Kan jag köpa mer lagringsutrymme till mitt Dropbox-konto?

Behöver du mer lagringsutrymme i Dropbox kan du uppgradera till den plan som passar bäst för dina behov. Det går inte att bara köpa mer lagringsutrymme.

Läs mer om hur du kan tjäna mer lagringsutrymme för ditt Dropbox Basic-konto.

Konton i Dropbox Basic har 2 GB kostnadsfritt lagringsutrymme. Våra uppgraderade personliga planer har mer lagringsutrymme, från 2 TB för ett Dropbox Plus-konto och 3 TB för ett Dropbox Pro-konto. Fundera på att uppgradera till Dropbox Business om du tror att du behöver mer lagringsutrymme.