Få mer lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto

Det finns flera saker du kan göra om du behöver mer lagringsutrymme i Dropbox-kontot.

Tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme

För att tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme kan du göra följande:

Obs! Att dela en mapp räknas inte som en värvning.

Uppgradera ditt konto

Har du ett konto i Dropbox Basic kan du uppgradera till Dropbox Plus för att få 2 TB lagringsutrymme eller Dropbox Professional där du får 3 TB lagringsutrymme. Om du har ett Plus- eller Professional-konto och arbetar med två eller fler kollegor kanske du vill uppgradera till Dropbox Business som har 5 TB lagringsutrymme.