Hur mycket kan jag lagra?

Uppdaterat Nov 06, 2023
Du kan lagra så många filer du vill i Dropbox-kontot tills du når gränsen för lagringsutrymmet.

Dropbox Android-app kan spara så många filer som telefonen eller surfplattan kan lagra eller som ditt lagringsutrymme på Dropbox tillåter.

Om du får ont om lagringsutrymme på mobilen kan du prova att ta bort offlinefiler för att frigöra lagringsutrymme. Om du får ont om lagringsutrymme i Dropbox kan du antingen radera filer från Dropbox eller fundera på att uppgradera kontot.

Dropbox iPad-app kan spara så många filer som ditt lagringsutrymme på iPad eller lagringsutrymmet på Dropbox tillåter.

Om du får ont om lagringsutrymme på mobilen kan du prova att ta bort offlinefiler för att frigöra lagringsutrymme. Om du får ont om lagringsutrymme i Dropbox kan du antingen radera filer från Dropbox eller fundera på att uppgradera kontot.

Dropbox iPhone-app kan spara så många filer som lagringsutrymmet på iPhone eller lagringsutrymmet på Dropbox tillåter.

Om du får ont om lagringsutrymme på mobilen kan du prova att ta bort offlinefiler för att frigöra lagringsutrymme. Om du får ont om lagringsutrymme i Dropbox kan du antingen radera filer från Dropbox eller fundera på att uppgradera kontot.

Dropbox Windows Phone-app kan spara så många filer som ryms på Windows Phone eller som ditt lagringsutrymme på Dropbox tillåter.

Om du får ont om lagringsutrymme på mobilen kan du prova att ta bort offlinefiler för att frigöra lagringsutrymme. Om du får ont om lagringsutrymme i Dropbox kan du antingen radera filer från Dropbox eller fundera på att uppgradera kontot.

I appens inställningar kan du manuellt rensa cacheminnet, där senast använda filer lagras, på följande sätt:

1. Från roten under fliken FilerFoton eller Offline trycker du på knappen med tre punkter () i appfältet och väljer Inställningar.
  2. Tryck på Cacheminne.
  3. Tryck på Rensa cacheminne.

Dropbox-appen för Windows-surfplatta kan spara så många filer som ryms på Windows-surfplattan och som ditt lagringsutrymme på Dropbox tillåter.

Om du får ont om lagringsutrymme på mobilen kan du prova att ta bort offlinefiler för att frigöra lagringsutrymme. Om du får ont om lagringsutrymme i Dropbox kan du antingen radera filer från Dropbox eller fundera på att uppgradera kontot.

I appens inställningar kan du manuellt rensa cacheminnet, där senast använda filer lagras, på följande sätt:

1. Svep inåt från högerkanten på skärmen och peka på Inställningar.
  2. Tryck på Cacheminne.
  3. Tryck på Rensa cacheminne.