Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge

I artikeln beskrivs Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge (som också kallas Dropbox i S-läge), en version av Dropbox för Universal Windows-plattformen som körs på mobiler, datorer, surfplattor och Xbox. Se om din enhet har stöd för Windows 10 i S-läge.

Hur installerar jag Dropbox-appen Windows 10 i S-läge?

Det går bara att installera Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge från Microsoft Store.

Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge – hur lagrar den filerna?

Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge lagrar inte aktivt filer och mappar på din enhet. Den gör att du kan nå filer och mappar som är lagrade i ditt Dropbox-konto när du är ansluten till internet eller om du väljer att spara dem på din enhet för åtkomst offline. Den fungerar på samma sätt som övriga Dropbox mobilappar (även när du använder den på en dator).

Har du frågor om Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge?

Dropbox-appen för Windows 10 i S-läge har många av de funktioner som finns i Dropbox mobilappar och på dropbox.com. Har du frågor eller problem beträffande Dropbox-appen för S-läge rekommenderar vi dig att söka i hjälpcentret efter artiklar om dessa övriga plattformar. Det är troligt att lösningen på ditt problem blir densamma.