Så här skriver du under ett tillägg för att använda Dropbox Passwords

Uppdaterat Nov 08, 2023
person icon

Den här informationen är specifikt för kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus och Enterprise.

Om ditt team har ett förhandlat avtal eller HIPAA BAA kan du behöva skriva under ett tillägg för att teammedlemmarna ska kunna använda Dropbox Passwords.

Så undertecknar du ett tillägg ett tillägg

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Andra inställningar klickar du på Passwords.
  5. Klicka på Skriv under tillägget bredvid Åtkomst till Dropbox Passwords.
  6. Läs igenom hela tillägget.
  7. Klicka på Godkänn.
highlight icon

Obs! När den här åtgärden är slutförd kan den bara ångras genom att kontakta support.

När du har skrivit under tillägget aktiveras Dropbox Passwords för ditt team. Dropbox Passwords kan stängas av genom att använda växlingsknappen på sidan Passwords i adminkonsolen.

En kopia av ditt undertecknade tillägg sparas i Dropbox-mappen på högsta nivån. Du kan också spara en kopia på datorn genom att klicka på Ladda ner tillägget till höger om Åtkomst till Dropbox Passwords.

Läs mer om Dropbox Passwords eller hitta svar på vanliga frågor om Passwords.