Kan jag dela en mapp som finns i en annan delad mapp?

Nej. Du kan inte dela en mapp som finns inuti en delad mapp om du inte använder ett Dropbox Business-konto.

Om du har ett Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto, finns det några andra alternativ du kan prova.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox hjälper dig att enkelt dela mappar.

Dropbox Business: Så här delar du en mapp i en teammapp

Dropbox Business-teammedlemmar kan dela mappar som ligger i teammappar, vilket är en typ av delad mapp som bara är tillgänglig för Dropbox Business-användare. Teammappar kan bara skapas av en admin. Läs om hur du hittar och kontaktar teamadministratören.

Administratörer: Läs om hur du skapar en teammapp.

Dropbox Basic, Plus, Family och Professional: Andra alternativ för delning av undermappar i delade mappar

Du kan inte dela en mapp som är i en delad mapp om du inte använder Dropbox Business. Du har dock några andra alternativ: