Hur exporterar jag till ett SD-kort på min Android-telefon?

Uppdaterat Nov 30, 2023

Exportera filer från Dropbox till ett SD-kort på Android-telefonen genom att först kontrollera att du har rätt version av Dropbox-appen. Om du kör Android 4.4 eller senare måste Dropbox-appen ha version 12 (eller senare).

Den senaste versionen av Dropbox-appen finns i Google Play Butik.

När du har verifierat att du har rätt version av Dropbox-appen går det att exportera till ett SD-kort:

1. Tryck på knappen Snabbåtgärd till höger om filen du vill exportera
  2. Peka på Mer
  3. Tryck på Exportera
  4. Tryck på Spara till enhet
  5. Välj det externa SD-kortet

Om du inte ser SD-kortet i listan:

1. Tryck på knappen Meny när du har tryckt på Spara till enhet
  2. Tryck på Inställningar
  3. Välj Visa avancerade enheter
  4. Där visas det externa SD-kortet som en exportplats

Vad händer om jag exporterar en fil till en annan app på enheten?

När du exporterar en fil till en annan app öppnas filen med den valda appen. Den appen hanterar sedan filen. Om du till exempel exporterade en fil till appen Galleri på enheten visar den appen filen, men lagrar inte filen.

Lagra filen på en annan plats genom att välja att "Spara till SD-kort".