Så här hanterar du tredjepartsappar på Dropbox

En app från tredje part är alla icke-Dropbox-program på datorn, mobilen eller surfplattan. Exempel är appar som används för att underteckna dokument, som DocuSign, eller appar som används för att redigera bilder, till exempel Adobe.

Du kan ansluta tredjepartsprogram till både enskilda konton och företagets Dropbox-konton.

Dropbox ansvarar inte för appar som utvecklats och erbjuds av andra företag. Vi rekommenderar att du granskar användarvillkor och sekretesspolicy för varje program innan du ger det åtkomst till ditt Dropbox-konto.

Är du Dropbox Business-teamadministratör kan du lära dig hur du hanterar appintegrationer som Slack och Zoom för ditt team.

Så här ansluter du program från tredje part till ditt Dropbox-konto

Vissa användare har åtkomst till nya App Center. Om du ser App Center i vänstra sidofältet på din Dropbox-hemsida, kan du följa anvisningarna i den här artikeln för att ansluta till tredjepartsappar.

Så här ansluter du en tredjepartsapp till Dropbox-kontot:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild (eller den grå cirkeln) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Anslutna appar.
  5. Klicka på knappen Anslut intill den app du vill ansluta till och följ anvisningarna.

Vilken åtkomst kommer tredjepartsappen att ha till mitt Dropbox-konto?

När du kopplar en app till Dropbox har appen åtkomst till dina grundläggande kontouppgifter, som din registrerade mejladress. Den kan också be om åtkomst på följande sätt:

• Välj åtkomst – Ger åtkomst till en specifik fil i ditt Dropbox-konto. Appen får åtkomst endast till den specifika filen och kan bara skapa och skriva till en fil i den mappen.
  • Applikationsmappen – En specifik mapp i ditt Dropbox-konto. Appen kan bara nå filer i den mappen.
  • Fullständig Dropbox – Alla mappar och filer i ditt Dropbox-konto.

Så här kopplar du bort en tredjepartsapp från ditt Dropbox-konto

Om du vill koppla bort en app från ditt konto, kan du göra det i kontoinställningarna.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller ansiktsikon.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Klicka på pilen intill den app du vill koppla från.
  6. Klicka på Koppla från.