Hvordan ser jeg, hvem der er på mit team?

person icon

Disse oplysninger i denne artikel gælder visse typer administratorer på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Du kan se medlemmerne på dit team i teambiblioteket.

Sådan ser du dit teambibliotek

Sådan ser du medlemmerne af dit team:

1. Log på dropbox.com med teamets brugernavn og adgangskode.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Se team og grupper.
  4. Klik på Medlemmer.

Du kan se både grupper og medlemmer ved at skifte mellem fanerne Grupper og Medlemmer øverst. Desuden kan du se, om hvert teammedlem er et medlem eller en administrator

Sådan skjuler du medlemmer fra teambiblioteket

Nogle typer administratorer kan skjule bestemte medlemmer fra teambiblioteket ved at slå biblioteksbegrænsninger til for individuelle teammedlemmer. Skjulte medlemmer vises ikke i:

• Teambibliotek
  • Andre teammedlemmers forslag til deling (eksklusive medlemmer, de har delt med før)

Sådan skjuler du individuelle teammedlemmer fra dit teambibliotek:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Under Medlemmer skal du klikke på Mappebegrænsninger.
  5. Tilføj navnene på de teammedlemmer, der skal begrænses fra biblioteket.
highlight icon

Bemærk!

• Teamadministratorer kan se alle medlemmer, herunder dem, hvor biblioteksbegrænsninger er slået til
  • Biblioteksbegrænsninger er hverken gældende for Dropbox Paper, Capture, Replay eller e-signatur-funktioner. Det betyder, at skjulte medlemmer stadig vil blive vist i andre teammedlemmers delingsforslag.