Sådan skifter du mellem en privat og en arbejdsrelateret konto

Hvis du har både en Dropbox Business-konto og en Dropbox Plus-, Professional- eller (gratis) Basic-konto, kan du logge på begge konti på den samme enhed og nemt skifte mellem dem.

Hvis du har flere Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konti, skal du logge af den ene konto og logge på den anden, når du vil skifte mellem de to konti. Din lagerplads er separat for hver konto.

Skift mellem konti på dropbox.com

Sådan skifter du mellem din Dropbox Business-konto og private konto på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller teamnavn nederst til venstre.
  3. Klik på navnet på den konto, du vil bruge.

Du kan blive bedt om at logge på den anden konto. Det afhænger af din seneste aktivitet.

Skift mellem konti i Dropbox-computerappen

Sådan skifter du mellem din Dropbox Business-konto og din private konto i Dropbox-computerappen:

1. Åbn Dropbox-computerappen.
  2. Klik på din e-mailadresse i nederste venstre hjørne.
  3. Klik på den konto, du vil skifte til.

Skift mellem konti i Dropbox-mobilappen

Sådan skifter du mellem din Dropbox Business-konto og din private konto i Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på dit teamnavn eller dit navn øverst.

Skift mellem konti på proceslinjen/i menulinjen

Du kan nemt skifte mellem din arbejdskonto og din private Dropbox-konto på proceslinjen/i menulinjen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer i øverste højre hjørne.
  3. Dine konti vises øverst på listen. Klik på den konto, du vil skifte til. Der vises et flueben ud for kontoen.