Switch between personal and work accounts

Hvis du er Dropbox Business- eller teambruger, kan du skifte mellem en arbejdskonto og en privat konto på dropbox.com, uden at du skal logge af og på hver gang.

Sådan får du adgang til begge konti:

1. Dan par mellem dine konti
  2. Tilføj begge konti på alle dine enheder.

Skift mellem konti på dropbox.com

Sådan skifter du mellem din arbejdskonto og private konto i Dropbox:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller teamnavn nederst til venstre.
  3. Vælg navnet på den konto, du vil bruge.

Du kan blive bedt om at logge på den anden konto for at få adgang til indholdet. Det afhænger af din seneste aktivitet.

Hvad er indholdsforslag?

Dropbox foreslår filer og mapper, som du måske vil bruge, baseret på din kontoaktivitet. De filer, du for nylig har brugt eller åbnet mere end én gang, kan blive vist i sektionen Forslag til dig på dropbox.com.

Hvis du vil fjerne en fil fra indholdsforslagene, skal du klikke på X i filens øverste højre hjørne. Hvis du fjerner en fil fra indholdsforslagene, bliver filen ikke slettet. Den vil blot ikke blive vist i sektionen Forslag til dig.

Hvis du vil skjule alle indholdsforslag, skal du klikke på Skjul ud for sektionen Forslag til dig.

Hvad er ulæste meddelelser?

Nye aktiviteter, siden du sidst brugte Dropbox eller Paper. De omfatter dine seneste aktiviteter, andres @omtale af dig og alle de kommentartråde, du er involveret i.

dropbox.com:

Sådan fjerner du ulæste meddelelser på Dropbox' website:

1. Hold markøren over meddelelsen.
  2. Klik på Markér som læst.

Android-app:

Ulæste meddelelser er blå. Du kan markere en bestemt meddelelse som læst ved at trykke på den. Sådan markerer du alle meddelelser som læst:

1. Tryk på Vis alle på fanen Start i widgetten Meddelelser.
  2. Tryk på "✓✓" (to hak).

iOS-app:

Ulæste meddelelser har en blå prik. Du kan markere en bestemt meddelelse som læst ved at trykke på den. Sådan markerer du alle meddelelser som læst:

1. Tryk på Vis alle på fanen Start i widgetten Meddelelser.
  2. Tryk på "" (tre prikker), og vælg Markér alle som læst.

Hvad er filer og mapper, der er markeret med en stjerne?

Under Markeret med stjerne findes de filer, mapper og Paper-dokumenter, du har markeret med en stjerne. Her vises også de elementer, du har markeret med en stjerne på en anden enhed. Hvis du f.eks. markerer en fil på din telefon med en stjerne, kan du se filen under Markeret med stjerne på dropbox.com og på fanen Start i mobilappene.

Du kan markere elementer med en stjerne på flere måder:

dropbox.com

• Hold markøren over navnet på elementet, og vælg derefter stjerneikonet.
  • Mens du får vist en fil, skal du vælge stjerneikonet ud for filnavnet.
  • Klik på "" (tre prikker) ud for filens navn på siden Filer eller Start, og klik derefter på Markér med stjerne.

Det er i øjeblikket ikke muligt at markere flere elementer med en stjerne på en gang.

Android-app

• Mens du får vist en fil, skal du trykke på "" (tre lodrette prikker) og derefter trykke på Markér med stjerne.

iOS-app

• Tryk på Vis alle under Markeret med stjerne på fanen Start, og tryk derefter på "+" (plus).
  • Mens du får vist en fil, skal du trykke på "" (tre prikker) og derefter trykke på Tilføj stjerne.

Hvad er de seneste filer og mapper?

Under Seneste kan du se de filer og Paper-dokumenter, du har set eller redigeret for nylig. De er sorteret med de filer og dokumenter, du sidst har set, placeret øverst.

dropbox.com

Hvis du vil skjule de seneste elementer, skal du klikke på Skjul ud for sektionen Seneste.

Android-app

Tryk på Vis alle for at se alle de seneste aktivivteter. Sådan skjuler du de seneste elementer:

1. Åbn hovedmenuen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Skjul seneste på Hjem.

iOS-app

Tryk på Vis alle for at se alle de seneste aktivivteter. Sådan skjuler du de seneste elementer:

1. Tryk på personikonet.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Skjul seneste.

Hvad er fanen Filer?

Oversigten Filer giver dig hurtig adgang til en fuldstændig liste med filerne og mapperne i din Dropbox-konto.

Hvorfor vises widgetten Upload i iOS-appen?

Widgetten Uploads vises på iOS-enheder, når der er ventende uploads. "Afventer" betyder, at upload ikke er startet eller ikke er færdig endnu. Hvis du ikke har nogen ventende uploads, vises widgetten Uploads ikke.

Du kan gøre følgende, når du åbner widgetten Uploads:

• Annuller en enkelt upload ved at trykke på Annuller.
  • Annuller alle ventende uploads ved at trykke på Annuller alle
    .

Bemærk!

• Kun manuelle uploads, der er startet med "+" (plus), vises i widgetten Uploads – kameraoverførsler vises ikke i denne widget.
  • Widgetten Uploads vises ikke, hvis du ikke har nogen ventende uploads
    .

Skift mellem konti på proceslinjen/i menulinjen

Du kan nemt skifte mellem din arbejdskonto og din private Dropbox-konto på proceslinjen/i menulinjen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer i øverste højre hjørne.
  3. Dine konti vises øverst på listen. Klik på den konto, du vil skifte til. Der vises et flueben ud for kontoen.

Skift mellem konti i mobilappen

Du kan også få adgang til din arbejdskonto og din private konto i Dropbox-mobilappen.

Vælg dit operativsystem for at se, hvordan:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på din avatar.
  3. Tryk på Skift konto.
  1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på og hold nede på personikonet.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.

Sådan fungerer det

• Når dine konti er forbundet, kan begge konti være aktive på samme tid. Hvis du f.eks. har to webbrowserfaner eller vinduer åbne på dropbox.com, kan du skifte til den anden konto i det ene vindue, uden at det berører det andet vindue eller den anden fane.
  • Når du logger af, bliver du logget af begge konti på samme tid.
  • Ingen af dine ting bliver automatisk delt mellem dine konti, når du er logget på begge konti. Du kan overføre filer mellem konti ved at bruge delte mapper, hvis din administrator tillader deling uden for teamet (kun Dropbox Business-brugere).
  • Du kan kun skifte mellem en arbejdskonto og en privat konto – ikke mellem to private konti.