Beskyt dine Dropbox-enheder

Opdateret Aug 10, 2023

Der skal altid angives en adgangskode for at forbinde en enhed med en Dropbox-konto. Hvis du ser en enhed, som du ikke genkender, er det muligt, at du loggede på din Dropbox-konto fra en ny enhed og autoriserede den ved en fejl. Det kan også være, at en anden har adgang til din e-mail og din adgangskode. Det kan ske, hvis du har delt din e-mail og adgangskode med andre.

Hvis du ser en enhed, som du ikke genkender, kan du beskytte din Dropbox-konto på denne måde:

1. Find ud af, hvor din enhed er.
  2. Log af enheden eksternt.
  3. Beskyt din Dropbox-konto og e-mailadresse.

Find din enhed

Dropbox registrerer IP-adressen på alle de enheder, der opretter adgang til din konto. Du kan bruge IP-adressen til at se det sted, der blev logget på fra, og den internetudbyder, som blev brugt.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Hold markøren over ikonet (spørgsmålstegn) ud for enheden for at se den senest registrerede IP-adresse. IP-adressen opdateres, når en enhed, du er logget på, opretter forbindelse til internettet.

Du kan få flere oplysninger i alle tjenester til opslag af IP-adresser.

highlight icon

Bemærk! Placeringsoplysningerne er ikke altid nøjagtige. Enkelte IP-adresser kan være knyttet til et forkert land. Hvis landet ikke er korrekt, kan du tjekke det ved hjælp af en onlinetjeneste til opslag af IP-adresser.

Beskyt din Dropbox- og e-mailkonto

highlight icon

Bemærk! Dropbox-mappen er bare en normal mappe på din computer, så den er hverken mere eller mindre sikker end enhver anden mappe på din computer. Vi anbefaler, at du beskytter hele din computer ved at følge en god sikkerhedspraksis. Det omfatter blandt andet krav om adgangskode for at logge på din konto – også når der startes fra dvale, pauseskærme og låste skærme.