Skift mellem forbundne Dropbox-konti

Du kan skifte mellem to forbundne Dropbox-konti på dropbox.com, i Dropbox-computerappen og i Dropbox-mobilappen. Du skal være logget på begge forbundne Dropbox-konti i den websession eller app, du bruger, når du vil skifte mellem dine konti.

Hvis dine konti ikke er forbundet, kan du stadig skifte til en anden Dropbox-konto på enhver enhed ved at logge af den ene konto og derefter logge på den anden.

Hvis du i stedet vil ændre e-mailadressen til din Dropbox-konto, skal du se denne artikel.

Skift mellem konti på dropbox.com

1. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  2. Klik på den konto, du vil skifte til, nederst på rullelisten under Skift konti.

Skift mellem konti i Dropbox-computerappen

Du behøver ikke at skifte mellem forbundne konti i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac). Når du har forbundet dem og er logget på begge konti i appen, kan du åbne mapperne for begge Dropbox-konti, uanset hvor du har gemt dem i Stifinder/Finder.

Sådan skifter du konto på proceslinjen eller menulinjen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på den konto, du vil skifte til, nederst på rullelisten under Skift konti.

Skift mellem konti i Dropbox-mobilappen

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Åbn appindstillingerne.
  • På Android skal du trykke på menuikonet (vandrette streger) øverst til venstre og derefter på Indstillinger.
  • På iPhone/iPad skal du trykke på kontoikonet (person) nederst til højre og derefter på tandhjulsikonet øverst til venstre.

3. Tryk på den konto, du vil skifte til, nederst på rullelisten.