Sådan sletter du filer eller mapper fra Dropbox

Hvis du ikke længere har brug for en fil eller mappe, kan du slette den fra din Dropbox-konto.

Sådan sletter du filer eller mapper på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på "" (tre prikker) ud for filens navn.
  3. Klik på Slet og derefter på Slet igen.

Sådan sletter du filer eller mapper i computerappen:

Du sletter nemmest en fil eller mappe ved at trække den fra Dropbox-mappen på din computer til din Papirkurv.

Sådan sletter du permanent en fil eller mappe

Hvis du sletter en fil eller mappe permanent, kan du ikke gendanne den senere. Se, hvad der sker med dine permanent slettede filer

Sådan sletter du en fil permanent:

1. Følg instruktionerne ovenfor for at slette den ønskede fil eller mappe.
  2. Klik på Slettede filer til venstre.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet ud for det, du vil slette permanent.
  4. Klik på Slet permanent og derefter på Slet permanent igen.

Bemærk! Hvis du er medlem af et Business-team og ikke ser Slet permanent, kan din administrator have fjernet muligheden for at slette filer permanent. Kontakt din teamadministrator for at få hjælp.

Bemærkninger om permanent sletning

• Hvis du er medlem af en delt mappe, kan du ikke slette indhold, som andre har redigeret, permanent
  • Det er kun Dropbox Business-administratorer, der kan slette teamindhold, som andre har redigeret, permanent
  • Hvis andre Dropbox-brugere har en kopi af de filer, du sletter permanent, slettes deres filer ikke
  • Slettede filer tæller ikke med i din lagerkvote, så permanent sletning af dem frigør ikke plads

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ser fejlmeddelelsen "For mange filer til at slette permanent"?

Dropbox har en grænse for det antal filer, du kan slette permanent på en gang. Hvis du får vist fejlmeddelelsen "For mange filer til at slette permanent", kan du slette et mindre antal filer ad gangen.