Sådan ser du historikken for en mappe

Mappehistorik er en funktion i Dropbox, hvor du kan se alle de handlinger, som er udført i en mappe eller dens undermapper. I panelet til mappehistorikken kan du se, hver gang nogen har:

• Flyttet en fil i mappen
  • Redigeret en fil i mappen
  • Omdøbt en fil i mappen
  • Tilføjet en fil i mappen
  • Slettet noget i mappen

Du kan se mappehistorikken fra de seneste 180 dage, medmindre du har udvidet versionshistorik eller et tilføjelsesprogram med ubegrænset versionshistorik. Hvis du har udvidet eller ubegrænset versionshistorik, følger mappehistorikken den samme periode.

Bemærk! Du kan kun gendanne filer og mapper i din versionshistorik

Sådan får du vist historikken for en bestemt mappe og dens undermapper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på navnet på den mappe, du vil se historikken for.
  4. Klik på Mappehistorik.

Sådan får du vist historikken for alle mapperne i din konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Mappehistorik.