Sådan fjerner du et link til en fil eller mappe

Når du fjerner et link, deaktiveres linket til din fil eller mappe øjeblikkeligt. De personer, der klikker på et deaktiveret link, får vist en fejlmeddelelse. Hvis du vil dele et link til filen eller mappen igen, kan du altid oprette et nyt link.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

På dropbox.com

Sådan fjerner du et link til en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på filen eller mappen, og klik på delingsikonet (rektangel med en pil opad).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på enten Link til redigering eller Link til visning, afhængigt af det link, du vil fjerne.
  5. Klik på Slet link.

På din computer

Sådan fjerner du et link til en fil eller mappe på din computer:

1. Åbn Dropbox-mappen på din computer
  2. Højreklik på den fil eller mappe, du vil fjerne linket fra.
  3. Klik på Del.
  4. Klik på Indstillinger for link.
  5. Klik på Slet link.

På din telefon eller tablet

Sådan fjerner du et link til en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “⁝” (lodrette prikker på Android) “” (tre prikker på iPhone/iPad) ud for den fil eller mappe, du vil fjerne linket fra.
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Filindstillinger eller Mappeindstillinger.
  5. Tryk på Indstil adgang under Linkindstillinger.
  6. Tryk på Slet link.