Sådan kan du se sendte og modtagne overførsler

Opdateret Feb 05, 2024

Du kan se og administrere overførsler, du har sendt eller modtaget fra dropbox.com. I denne artikel kan du se, hvordan du får forhåndsvist, redigerer, downloader og sletter dine overførsler.

Sådan får du vist og administrerer sendte overførsler

Sådan får du vist og administrerer de overførsler, du har sendt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Transfer i den viste menu.
  4. Du kan administrere dine overførsler under fanen Sendt:
    • Hvis du vil ændre navnet på en overførsel, skal du klikke på en overførsel, klikke på redigeringsikonet (blyant), skrive et nyt navn og klikke på Gem.
    • Hvis du vil se overførselsaktiviteten, kan du se antallet af Visninger og Downloads ud for hver overførsel.
      • Meddelelser om download kan slås til/fra ved at klikke på en overførsel, slå  Meddelelser om download til/fra og klikke på Udført
    • Hvis du vil beskytte en overførsel med en adgangskode, når du sender en kopi, skal du klikke på en overførsel, skrive en adgangskode og klikke på Udført. Modtageren bliver bedt om at indtaste adgangskoden, når vedkommende åbner overførslen.
      • Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig for kunder med Dropbox Professional, Essentials, Advanced, Business Plus og Enterprise.
    • Hvis du vil ændre udløbsdatoen for en overførsel, skal du klikke på datoen ud for overførslen og derefter vælge en dato ved hjælp af datovælgeren.
      • Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig for kunder på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise og Education, da de kan indstille udløbsdatoen op til et år ud i fremtiden.
    • Hvis du vil slette en overførsel, skal du klikke på “” (tre prikker) ud for en overførsel og derefter klikke på Slet.
      • Bemærk! Slettede overførsler kan ikke gendannes.

Sådan får du vist og administrerer modtagne overførsler

highlight icon

Bemærk! Alle de overførsler, der sendes til dig via e-mail, eller som deles via et link, vises på siden Overførsler under fanen Modtaget.

Sådan får du vist og administrerer de overførsler, du har modtaget:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Transfer i den viste menu.
  4. Administrer dine overførsler under fanen Modtaget:
    • Hvis du vil downloade filerne i en overførsel, skal du klikke på (tre prikker) ud for en overførsel og derefter klikke på Download.
    • Hvis du vil se en forhåndsvisning af filerne i overførslen, skal du klikke på overførslen for at åbne den og derefter klikke på ikonet for forhåndsvisning (øje).
    • Hvis du vil dele filerne i en overførsel, du har modtaget, skal du klikke på overførslen for at åbne den og derefter klikke på linkikonet (kæden) for at kopiere det overførselslink, du vil dele.
    • Hvis du vil gemme filerne i overførslen på din Dropbox-konto, skal du klikke på overførslen for at åbne den og derefter klikke på Gem i Dropbox på den nye side.
    • Hvis du vil slette en overførsel, skal du klikke på “” (tre prikker) ud for en overførsel og derefter klikke på Fjern.

Sådan ser du udløbne overførsler

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Transfer i den viste menu.
  4. Klik på Udløbet

Hvis du vil genaktivere en udløbet overførsel, skal du klikke på den og derefter klikke på Genaktiver overførsel.