Sådan kan du se sendte og modtagne overførsler

Du kan se og administrere overførsler, du har sendt eller modtaget fra dropbox.com. I denne artikel kan du se, hvordan du får forhåndsvist, redigerer, downloader og sletter dine overførsler.

Sådan får du vist og administrerer sendte overførsler

Sådan får du vist og administrerer de overførsler, du har sendt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Transfer i den viste menu.
  4. Du kan administrere dine overførsler under fanen Sendt:
    • Hvis du vil se en forhåndsvisning af en overførsel, skal du klikke på linkikonet (en kæde) ud for en overførsel og derefter klikke på Forhåndsvis link i meddelelsen nederst på siden.
    • Hvis du vil ændre navnet på en overførsel, skal du klikke på en overførsel, klikke på redigeringsikonet (blyant), skrive et nyt navn og klikke på Gem.
    • Hvis du vil se overførselsaktiviteten, kan du se antallet af Visninger og Downloads ud for hver overførsel.
    • Hvis du vil ændre udløbsdatoen for en overførsel, skal du klikke på datoen ud for overførslen, vælge en dato ved hjælp af datovælgeren og derefter klikke på Gem.
      • Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig for kunder på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise og Education, da de kan indstille udløbsdatoen op til et år ud i fremtiden.
    • Hvis du vil slette en overførsel, skal du klikke på “” (tre prikker) ud for en overførsel og derefter klikke på Slet.
      • Bemærk! Slettede overførsler kan ikke gendannes.

Sådan får du vist og administrerer modtagne overførsler

Bemærk! Alle de overførsler, der ikke sendes til dig via muligheden Send e-mail, vises på siden Modtaget.

Sådan får du vist og administrerer de overførsler, du har modtaget:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Transfer i den viste menu.
  4. Administrer dine overførsler under fanen Modtaget:
    • Du kan downloade filerne fra en overførsel ved at klikke på downloadikonet (pil, der peger nedad).
    • Du kan få forhåndsvist filerne i overførslen ved at klikke på overførslen for at åbne den.
    • Hvis du vil dele filerne i overførslen, skal du klikke på overførslen for at åbne den og derefter klikke på linket (kæden) for at kopiere det overførselslink, du vil dele.
    • Hvis du vil gemme filerne i overførslen på din Dropbox-konto, skal du klikke på overførslen for at åbne den og derefter klikke på Gem i Dropbox på den nye side.