Sådan slår du kommentarer fra for en fil

Du kan deaktivere kommentarer til en fil, når du har delt den med andre.

Er Dropbox nyt for dig? Se, hvordan du tilføjer annotationer i fælles arbejde.

Såden deaktiverer du kommentarer til en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den fil, du vil deaktivere meddelelser for.
  3. Klik på de tre prikker nederst til højre i forhåndsvisningen.
  4. Hvis filen er i din Dropbox-konto, deaktiverer du alle kommentarer til den pågældende fil ved at klikke på Deaktiver kommentarer.

Sådan slår du kommentarer til igen:

• Klik på Aktivér kommentarer i kommentarfeltet, eller
  • Klik på de tre prikker () øverst i forhåndsvisningen, og vælg Aktivér kommentarer.

Vil du slå meddelelser om kommentarer fra? Se hvordan.

Sådan deaktiverer du kommentarer for et Dropbox Business-team

Sådan deaktiverer du kommentarer for dit Dropbox Business-team:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Skrive kommentarer.
  5. Slå Skrive kommentarer Fra.

Bemærk! Hvis kommentarer er aktiveret, kan teammedlemmerne deaktivere kommentarer til de enkelte filer.