Sådan slår du kommentarer fra for en fil

Du kan deaktivere kommentarer til en fil, når du har delt den med andre personer.

Såden deaktiverer du kommentarer til en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den fil, du vil deaktivere meddelelser for.
  3. Klik på de tre prikker () øverst i forhåndsvisningen.
  4. Hvis filen er i din Dropbox-konto, deaktiverer du alle kommentarer til den pågældende fil ved at klikke på Deaktiver kommentarer.

Sådan slår du kommentarer til igen:

• Klik på Aktivér kommentarer i kommentarfeltet, eller
  • Klik på de tre prikker () øverst i forhåndsvisningen, og vælg Aktivér kommentarer.

Sådan deaktiverer du kommentarer for et Dropbox Business-team

Sådan deaktiverer du kommentarer for dit Dropbox Business-team:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Skrive kommentarer.
  5. Slå Skrive kommentarer Fra.

Bemærk! Hvis kommentarer er aktiveret, kan teammedlemmerne deaktivere kommentarer til de enkelte filer.

Vil du gerne slå meddelelser om kommentarer fra?

Se hvordan.