Hvad er Dropbox-computerappen?

Med Dropbox-computerappen kan du få adgang til de filer og mapper, der er gemt på din Dropbox-konto, fra din computer. Når du downloader og installerer Dropbox til computeren, tilføjes tre ting på din computer:

Sådan åbner du Dropbox-computerappen

Når du har installeret Dropbox-computerappen, kan du åbne den som ethvert andet program på din computer – fra Launchpad i macOS eller menuen Start i Windows.

Du kan vælge, om mapper automatisk skal åbnes i Dropbox-mappen i Finder/Stifinder eller i den nye Dropbox-computerapp. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  2. Klik på rullelisten ud for Åbn mapper i, og vælg Finder/Stifinder eller Dropbox på computeren.

Sådan lukker du Dropbox-computerappen og stopper synkronisering

Sådan lukker du Dropbox-computerappen helt og stopper synkroniseringen af filer til din Dropbox-konto:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Afslut Dropbox.

Bemærk! Hvis du bruger en Mac-computer, og du højreklikker på Dropbox-ikonet i Dock og klikker på Slut, lukkes computerappen, men Dropbox afsluttes ikke helt, og synkroniseringen af dine filer til din Dropbox-konto stopper ikke.