Dropbox-skrivebordsprogrammet

Den nye udgave af Dropbox

I efteråret 2019 lancerede Dropbox en ny udgave af Dropbox' computerapp med forbedringer af Dropbox på proceslinjen/menulinjen og af Dropbox-mappen i Stifinder/Finder.

Med den nye computerapp kan du:

Klik her for at se ofte stillede spørgsmål om den nye Dropbox-computerapp.

Systemkrav til computerappen

Dropbox-appen til computere kan bruges af Dropbox-brugere på Mac- og Windows-computere.

Læs mere om systemkravene til computerappen.

Hvad indeholder den nye udgave af Dropbox?

Når du downloader og installerer Dropbox til computeren, tilføjes tre ting på din computer:

Sådan begynder du at bruge den nye Dropbox-brugergrænseflade

Når du har installeret Dropbox-computerappen, kan du åbne den som ethvert andet program på din computer – fra Launchpad i macOS eller menuen Start i Windows.

Åbn computerappen, når du starter computeren

Sådan indstiller du, at Dropbox-computerappen skal åbnes automatisk, når du starter din computer:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Markér Start Dropbox, når systemet starter under fanen Generelt for at åbne Dropbox fra proceslinjen/menulinjen og synkronisere filer og mapper i din Dropbox-mappe til din konto på nettet, hver gang du starter din computer.
  5. Markér Åbn computerappen, når du starter Dropbox, hvis du også vil åbne computerappen, når systemet starter.

Åbn mapper i computerappen

Du kan vælge, at mapper automatisk skal åbnes i Dropbox-mappen i Finder/Stifinder eller i computerappen. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på rullelisten ud for Åbn mapper i, og vælg Finder/Stifinder eller Dropbox på computeren.

Indstil Dropbox' computerapp som dit teams standardbrowser til filer

Du kan vælge, om dit teams standardbrowser skal være den indbyggede browser til filer (Finder eller Windows Stifinder) eller Dropbox-computerappen. Sådan gør du Dropbox' computerapp til teamets standardbrowser:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Dropbox-computerapp under Enheder.
  5. Klik på rullemenuen ud for Standardindstillinger til Dropbox-appen på computeren, og vælg Dropbox-computerapp.
  6. Klik på Gem.

Bemærk! Din ændring af indstillingen tilsidesætter ikke den indstilling, teammedlemmerne har valgt på deres enheder.

Hvordan åbner jeg nemmest appen fra mit skrivebord?

Følgende giver nem adgang til Dropbox-computerappen fra skrivebordet:

Luk Dropbox-computerappen, og stop synkronisering

Du lukker computerappen ved at klikke på ikonet “x” i hjørnet af computerappen. Det afslutter dog ikke Dropbox helt og stopper heller ikke synkroniseringen af dine filer til din Dropbox-konto. Sådan afslutter du appen helt:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer.
  3. Klik på Afslut Dropbox.

Bemærk! Hvis du bruger en Mac-computer, og du højreklikker på Dropbox-ikonet i Dock og klikker på Slut, lukkes computerappen, men Dropbox afsluttes ikke helt, og synkroniseringen af dine filer til din Dropbox-konto stopper ikke.

Ofte stillede spørgsmål om den nye Dropbox-computerapp

Vil den nye computerapp ændre den måde, mine filer synkroniseres på?

Nej. Den nye Dropbox-computerapp ændrer ikke på nogen måde synkroniseringen af dine filer til din computer. Du kan fortsætte med at bruge Dropbox-mappen i Finder (Mac) eller Stifinder (Windows) præcis som før. Du kan endda ændre dine præferencer for som før at åbne Dropbox-mappen som standard i stedet for den nye computerapp.

Kræver den nye Dropbox-computerapp flere computerressourcer?

Nej. Systemkravene til Dropbox-computerappen er ikke ændret. Hvis du gerne vil sænke hukommelses- og processorforbruget, kan du vælge, at dine mapper automatisk skal åbnes i Dropbox-mappen i stedet for computerappen.

Kan jeg gå tilbage til at bruge Dropbox-mappen i Finder/Stifinder?

Ja. Den nye computerapp ændrer ikke din Dropbox-mappe i Finder/Stifinder. Du kan bruge den præcis som før. Du kan vælge, at dine mapper automatisk skal åbnes i Dropbox-mappen i stedet for computerappen.