Hvad er Dropbox-computerappen?

Med Dropbox-computerappen kan du få adgang til de filer og mapper, der er gemt på din Dropbox-konto, fra din computer. Når du downloader og installerer Dropbox-computerappen, tilføjes tre ting på din computer:

Åbn Dropbox-computerappen

Når du har installeret Dropbox-computerappen, kan du åbne den som enhver anden app på din computer – via menuen Start i Windows eller macOS-launchpad.

Vælg, hvor mapper skal åbnes

Du kan vælge, at mapper automatisk åbnes i enten Dropbox-computerappen eller i Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac). Sådan vælger du den ønskede indstilling:

1. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  2. Klik på rullelisten ud for Åbn mapper i:, og vælg Dropbox-computerappeneller Stifinder(eller Finder).

Luk Dropbox-computerappen, og stop synkronisering

Du kan lukke Dropbox-computerappen helt og stoppe med at synkronisere filer til din Dropbox-konto. Sådan lukker du appen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (billede eller initialer) øverst til højre.
  3. Klik på Afslut.

Bemærk! Hvis du bruger en Mac-computer, og du højreklikker på Dropbox-ikonet i Dock og klikker på Slut, lukkes computerappen, men Dropbox afsluttes ikke helt, og synkroniseringen af dine filer til din Dropbox-konto stopper ikke.