Dropbox-skrivebordsprogrammet

Dropbox-appen til computere kan bruges af alle Dropbox-brugere på en Mac- eller Windows-computer. Klik på dette link for at installere Dropbox på computeren.

Den nye Dropbox-app til computere

Dropbox lancerede i foråret 2019 nogle nye funktioner og gav tidlig adgang til en ny computerapp.

Bemærk! Når du har tilmeldt dig til den nye computerapp, kan du ikke afmelde den igen, men du kan fortsætte med at bruge Dropbox-mappen på din computer præcis som før i Finder (Mac) eller Stifinder (Windows).

Hvad er anderledes ved den nye Dropbox-app til computere?

Den nye Dropbox-app til computeren har:

• En ny brugerflade, der gør det nemmere at få vist, organisere og dele dine filer
    • Alle brugere skal tilmelde sig for at bruge denne funktion
Nye fil- og mappefunktioner

Nye integrationsmuligheder

Vil den nye computerapp ændre den måde, mine filer synkroniseres på?

Den nye Dropbox-app til computere ændrer ikke på nogen måde synkroniseringen af dine filer til din computer. Du kan fortsætte med at bruge Dropbox-mappen i Finder (Mac) eller Stifinder (Windows) præcis som før. Du kan endda ændre dine præferencer, så Dropbox-mappen som standard åbnes i stedet for den nye computerapp.

Stjerner, pins, noter, lister, opgaver, @omtaler og links

Lige som før kan du skrive en kommentar til dine filer eller se filaktiviteten  i den nye computerapp. Men nu kan du også tilføje pins, noter, lister, opgaver, @omtaler og links til dine mapper. De kan de ses af dig og alle andre, som åbner mappen i den nye computerapp, på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Bemærk!

• Hvis du ser disse muligheder i din mappe, men ikke bruger den nye computerapp, bruges appen af ejeren af filen eller mappen.
  • Du kan kun skrive kommentarer til webbaserede filer (som Google Docs-filer) på dropbox.com.

Markér med stjerne

Du kan lige som før markere mapper med en stjerne for at få hurtig adgang til dem på dropbox.com. I den nye computerapp vises mapper markeret med stjerne i venstre kolonne under Markeret med stjerne.

Sådan markerer du en fil eller mappe med en stjerne i den nye computerapp:

1. Åbn den nye computerapp.
  2. Klik på en fil eller mappe.
  3. Klik på ... (de tre prikker).
  4. Klik på Markér med stjerne.

Fastgør

Når du åbner en mappe, kan du fastgøre en hvilken som helst fil øverst, så du hurtigt kan få adgang til den. Alle, der åbner mappen, vil se den fastgjorte fil øverst i den nye computerapp og på dropbox.com.

Sådan fastgør du en fil:

1. Åbn den nye computerapp.
  2. Klik på en fil eller mappe.
  3. Klik på ... (de tre prikker).
  4. Klik på Fastgør.

Noter, lister, opgaver, links og @omtaler

Når du åbner en mappe, kan du tilføje noter, lister, opgaver, links og @omtaler. Alle, der åbner mappen, vil se disse funktioner i den nye computerapp og på dropbox.com.

Sådan tilføjer du noter, lister, opgaver, links og @omtaler:

1. Åbn den nye computerapp.
  2. Klik på en mappe. Mappeoversigten åbnes.
  3. Klik øverst, hvor du ser Skriv noter, lister, opgaver og links her, og tilføj dit indhold.

Indstil, at Dropbox skal åbnes i Finder eller Stifinder i stedet for i den nye computerapp

Hvis du har tilmeldt dig til den nye computerapp, kan du fortsætte med at bruge Dropbox-mappen i Finder (Mac) eller Stifinder (Windows) præcis som før. I dine præferencer kan du også indstille, at Finder eller Stifinder skal åbnes som standard i stedet for den nye computerapp.

Sådan går du tilbage til at bruge Finder eller Stifinder som standardindstilling:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på rullelisten ud for Åbn mapper i, og vælg Finder eller Stifinder.

Har du problemer med computerappen?

Hvis du oplever problemer med Dropbox' computerapp, skal du kontrollere, at du opfylder systemkravene

Se denne artikel i stedet, hvis du har problemer med at installere Dropbox-computerappen.