Oversigt over Dropbox Backup

Opdateret Mar 05, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig i alle Dropbox-planer.

Med Dropbox Backup kan du sikkerhedskopiere enhver fil eller mappe på din computer eller enhed til skyen. Når dine filer er sikkerhedskopieret med Dropbox Backup, kan du få adgang til dem fra dropbox.com/backup/all. Hvis du er administrator for en teamkonto, kan du se, hvordan du administrerer Dropbox Backup for dit team.

Funktioner i Dropbox Backup

Sikkerhedskopiér en computer

Med Dropbox Backup kan du nemt vælge, hvilke filer og mapper på computeren, du vil sikkerhedskopiere til skyen. Efter den første sikkerhedskopiering vil de ændringer, du foretager i filer og mapper på din computer, også automatisk blive vist i Dropbox Backup*.

Du kan få adgang til dine sikkerhedskopierede filer under "Mac" eller "Pc" fra dropbox.com/backup/all.

*Nogle synkroniseringer af sikkerhedskopier kan vise ændringer i filer og mapper med det samme, mens andre ændringer integreres for hver 15 minutter. Se, hvordan du kan kontrollere, hvilken version du bruger nedenfor.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, kan mappen “Mac” eller “PC” være placeret i din teammedlemsmappe.

Sikkerhedskopiér en ekstern harddisk

Når du tilslutter din eksterne harddisk og vælger at sikkerhedskopiere den, bliver dine filer sikkerhedskopieret til Dropbox Backup.

Efter dine eksterne harddiskfiler er sikkerhedskopieret, kan du få adgang til dem fra dropbox.com/backup/all.

highlight icon

Bemærk! Du kan ikke foretage ændringer (som redigering, tilføjelse eller flytning) i de filer, som er sikkerhedskopieret fra et eksternt drev, på Dropbox. Hvis du vil ændre i disse filer, skal du rette direkte i filerne på din eksterne harddisk. Din sikkerhedskopi opdateres automatisk hver time, når din eksterne harddisk er tilsluttet computeren.

Gendan dine filer og mapper fra en sikkerhedskopi

Med Dropbox Backup kan du gendanne dine sikkerhedskopierede filer og mapper til en ny computer. Du kan enten downloade din sikkerhedskopi som en .zip-fil eller du kan downloade alle dine filer og mapper til samme placering på som på din tidligere computer.

Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner filer og mapper fra en sikkerhedskopi.

Planlæg regelmæssig sikkerhedskopiering af din computer eller enhed

Det opdaterede Dropbox Backup giver mulighed for at konfigurere automatisk sikkerhedskopiering. Du kan planlægge, at sikkerhedskopiering skal ske med 15 minutters mellemrum (anbefales), dagligt, ugentligt eller efter brugerdefinerede intervaller.

Sådan åbner du Dropbox Backup

På dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Backup på den viste liste.

I Dropbox-computerappen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på dine initialer øverst til højre i det viste vindue.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Konfigurer eller Administrer sikkerhedskopier.

Se dette videoklip for at få et hurtigt overblik over Dropbox Backup.