Sådan administrerer du Dropbox Backup for dit team

Opdateret Oct 10, 2023
Med Dropbox Backup er det nemt at sikkerhedskopiere filer og mapper fra dine computere og eksterne harddiske automatisk, så du kan beskytte dit indhold og hurtigt kan gendanne det, hvis noget går galt. Nogle typer administratorer kan administrere Dropbox Backup for deres team, herunder slå funktioner til eller fra og se deres teams aktiviteter for sikkerhedskopiering.
highlight icon

Bemærk!

• Hvis du har Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise, kan dit team oprette så mange sikkerhedskopieringer af computere, som de vil, så længe I holder jer inden for planens lagerpladsbegrænsning. Antallet af sikkerhedskopier af eksterne drev, som dit team kan oprette, svarer til antallet af licenser.
    • Hvis jeres abonnement f.eks. omfatter 15 licenser, kan dit team oprette op til 15 sikkerhedskopier af eksterne harddiske. Du kan vælge at dele sikkerhedskopierne af eksterne drev med teamet efter behov.
  • Hvis du har Dropbox Business eller Business Plus, kan dit team oprette så mange sikkerhedskopieringer af computere og eksterne drev, som de vil, så længe I holder jer inden for planens lagerpladsbegrænsning.

Sådan slår du Dropbox Backup til eller fra for dit team

Sådan slår du Dropbox Backup til eller fra for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhedskopier under Yderligere indstillinger.
  5. Klik for slå den næste funktion til eller fra:
    • Vil du give dit team tilladelse til at aktivere kameraoverførsler?
    • Vil du give dit team tilladelse til at aktivere sikkerhedskopiering af computeren?
    • Vil du tillade, at teamet kan aktivere sikkerhedskopiering af eksterne drev?
  6. Klik på Gem.

Sådan ser du teamets aktiviteter i Dropbox Backup

Sådan ser du teamets aktiviteter i og brug af Dropbox Backup:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet +.
  5. Du kan spore følgende Backup-relaterede aktiviteter:
    • Aktiveret/deaktiveret sikkerhedskopiering af computer: Viser, om en person på teamet har aktiveret eller deaktiveret sikkerhedskopiering af deres computer.
    • Kontrolleret status for berettigelse til sikkerhedskopiering af eksternt drev: Viser, om der er udført en kontrol for at se, om nogen på teamet er berettiget til at oprette en sikkerhedskopi af et eksternt drev.
    • Ændret sikkerhedskopiering af eksternt drev: Viser, om nogen har aktiveret, deaktiveret, slettet eller gendannet en sikkerhedskopi.
    • Ændret politikken for sikkerhedskopiering af computere for teamet: Viser, om en administrator på teamet har ændret politikken for sikkerhedskopiering af computere for dit team.
    • Ændret politikken for sikkerhedskopiering af eksterne drev for teamet: Viser, om en administrator på teamet har ændret politikken for sikkerhedskopiering af eksterne drev for dit team.

Du kan filtrere den viste aktivitet efter DatointervalPersonerIndhold eller AktiviteterSe mere om, hvordan du får vist teamaktivitet.