Dropbox-understøttelse af macOS 12.3

Brugere på macOS 12.2 kan få vist en advarsel om manglende kompatibilitet for Dropbox-systemudvidelsen. Dropbox vil fortsat virke som forventet, og du kan fjerne advarslen ved at klikke på OK.

Hos Dropbox arbejder vi på fuld understøttelse af det kommende macOS 12.3 (Monterey), og vi begynder at udrulle en betaversion i marts 2022.

Hvis du vælger at opdatere til macOS 12.3, kan du have problemer med at åbne de filer, der kun er online, i tredjepartsprogrammer på din Mac. Som en midlertidig løsning kan du åbne de filer, der kun er online, direkte i Finder.

Sådan åbner du filer, når de kun er online

Bemærk! De filer, der kun er online, vises med et skyikon.

Sådan åbner du filer, der kun er online:

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Dobbeltklik på den fil, du vil åbne.
  3. Filen downloades i din Dropbox-mappe, og den åbnes i et nyt vindue.

Sådan kan du gøre de filer, der kun er online, tilgængelige til åbning i tredjepartsprogrammer:

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Højreklik på den fil, der skal være tilgængelig.
  3. Klik på Gør tilgængelig offline.
  4. Filen downloades i din Dropbox-mappe, og den kan åbnes via et tredjepartsprogram.

Når en fil, der kun er online, er downloadet i Dropbox, ændres skyikonet til et grønt flueben.

Hvis du vil have adgang til betaversionen, når den bliver tilgængelig, skal du tilmelde dig tidlige udgivelser fra Dropbox.