Sådan åbner du filer, der kun er gemt online, på macOS

Opdateret Sep 21, 2023

I denne artikel beskrives processen for, hvordan du åbner filer, der kun er online, på en macOS-enhed.

Denne artikel beskriver:

• Hvad betyder det, at filer er Kun online?
  • Sådan åbner du filer, der kun er online
  • Opdatering til Kun online til macOS 12.5 og nyere

Hvad betyder det, at filer er Kun online?

Når du angiver en fil på din Dropbox-konto som Kun online, bliver den ikke automatisk downloadet til din harddisk via Dropbox-computerappen. Det gør det muligt at spare plads på din enhed, mens du stadig kan se, hvilke filer du har på din Dropbox-konto.

Hvis du vil åbne filer, skal du downloade dem manuelt til din enhed. Det kan du gøre ved at dobbeltklikke på filen i Dropbox-mappen i Finder.

Sådan åbner du filer, når de kun er online

highlight icon

Bemærk!

Sådan åbner du filer, der kun er online:

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Dobbeltklik på den fil, du vil åbne.
  3. Filen downloades i din Dropbox-mappe og åbnes i sin standardapp.

Sådan kan du gøre de filer, der kun er online, tilgængelige til åbning i tredjepartsprogrammer:

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Højreklik på den fil, der skal være tilgængelig.
  3. Klik på Gør tilgængelig offline.
  4. Filen downloades til din Dropbox-mappe.
highlight icon

Bemærk! Når Kun online-filen er downloadet, ændres filikonet til et grønt flueben.

Få mere at vide om, hvad synkroniseringsikonerne i Dropbox betyder.

Den downloadede fil kan derefter åbnes via et hvilket som helst tredjepartsprogram.