Flyt Dropbox-mappen til en ny placering.

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan flytte Dropbox-mappen til en anden placering på din computer ved hjælp af præferencerne i Dropbox-computerappen

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele mapper med Dropbox.

Bemærk!

Hvis du oplever synkroniseringsproblemer, efter at du har flyttet Dropbox-mappen til en ny placering, skal du se denne artikel.

Sådan flytter du Dropbox-mappen

1. Luk alle de apps på din computer, som eventuelt bruger Dropbox-filer og -mapper.
  2. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  3. Klik på fanen Synkronisering.
  4. Klik på Flyt (Linux og Windows) eller Dropbox-placering (Mac).
  5. Vælg den nye placering til Dropbox-mappen.
  6. Vent på, at Dropbox flytter din mappe og dens indhold til den nye placering.
  7. Log af og på Dropbox-computerappen for at sikre, at alle dine præferencer også flyttes.

Hvis du har forbundet dine Dropbox-konti,kan du se begge dine Dropbox-konti. Vælg den rigtige fane, før du ændrer Dropbox-mappens placering.

Din Dropbox-mappe beholder sit navn, og navnet kan ikke ændres i forbindelse med flytningen. Dropbox synkroniserer ikke din Dropbox-mappe, hvis den er omdøbt manuelt eller flyttet ved hjælp af operativsystemet. Hvis Dropbox ikke kan finde din Dropbox-mappe, forsøger Dropbox at synkronisere hele mappen på mappens sidst kendte placering.

Windows: Flyt manuelt Dropbox-mappen tilbage til standardplaceringen

1. Luk alle de apps på din computer, som eventuelt bruger Dropbox-filer og -mapper.
  2. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  3. Klik på fanen Synkronisering.
  4. Klik på Flyt under Dropbox-mappens placering.
  5. Skriv “$Home” i tekstfeltet ud for Mappe.
  6. Klik på OK.
  7. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil ændre placeringen af din Dropbox-mappe. Klik på OK.
  8. Log af og på Dropbox-computerappen for at sikre, at alle dine præferencer også flyttes.

macOS: Flyt manuelt Dropbox-mappen tilbage til standardplaceringen

1. Luk alle de apps på din computer, som eventuelt bruger Dropbox-filer og -mapper.
  2. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  3. Klik på fanen Synkronisering.
  4. Klik på rullemenuen ud for Dropbox-placering.
  5. Vælg Andet.
  6. Åbn listen Programmer.
  7. Klik på rullemenuen Programmer, og vælg din harddisk.
  8. Åbn mappen Brugere.
  9. Vælg brugernavnet til din computer (der er nok et hjem-ikon ud for det).
  10. Klik på Vælg.
  11. Bekræft flytningen ved at klikke på Flyt.
  12. Log af og på Dropbox-computerappen for at sikre, at alle dine præferencer også flyttes.