Symbolske links i Dropbox

Symbolske links, aliasser, genveje, forbindelsespunkter, ressourceforgreninger og netværksmapper kan bruges i Dropbox-mappen, hvis du har brug for at referere til andre filer i Dropbox-mappen på din computer. Det frarådes dog, at du bruger dem til at referere til Dropbox fra en anden placering på computeren eller til at referere til en anden placering på din computer fra Dropbox.

Hvorfor står der “Sikkerhedskopi af symbolsk link” i min mappe?

Alle de elementer, der blev synkroniseret med din Dropbox-konto via et symbolsk link, der førte til et sted uden for din Dropbox-mappe, før midten af 2019, findes i en kopi af mappen med samme navn men med (Sikkerhedskopi af symbolsk link) føjet til navnet. Hvis der ændres i elementerne på den oprindelige placering, som det symbolske link refererede til, synkroniseres de ikke længere med din Dropbox-konto. Hvis du stadig ønsker at synkronisere originalen, anbefaler vi, at du tilføjer det pågældende element til din Dropbox-konto i stedet for det symbolske link.

Mappen er som standard ikke markeret i dine indstillinger for selektiv synkronisering.

Hvorfor har jeg en mappe med navnet “Sikkerhedskopier af delte symbolske links”?

Alle de elementer, som blev synkroniseret med din Dropbox-konto via et symbolsk link, der var placeret i en delt mappe, og som førte til et sted uden for en delt Dropbox-mappe, før midten af 2019, findes i en ny mappe med navnet Sikkerhedskopi af symbolsk link. Hvis der ændres i elementerne på den oprindelige placering, som det symbolske link refererede til, synkroniseres de ikke længere med din Dropbox-konto.

Brugere med adgang til den delte mappe har måske ikke længere adgang til det indhold, som disse symbolske links refererer til. De vil kun kunne se filerne til de symbolske links. Hvis du vil give disse brugere adgang til både det symbolske link og det element, det refererer til, skal du flytte det refererede element til den delte mappe.