Sådan konfigurerer du macOS til Dropbox ved hjælp af konfigurationsprofiler

Opdateret Nov 07, 2023

Hvis du er en del af et stort team, der bruger macOS og Dropbox, vil du muligvis have brug for at føje payloads til en Konfigurationsprofil for automatisk at aktivere Dropbox-funktioner som offlinefiler og Dropbox-badget.

I denne artikel beskrives de forskellige payloads, og hvilke Dropbox-funktioner de aktiverer.

Payload giver fuld understøttelse af filer, der kun er online, i macOS 12.3 og nyere

Denne payload gør det muligt for Dropbox-synkroniseringsprogrammet at oprette filer, der kun er online. Disse filer har brug for, at en kerneudvidelseskomponent fungerer korrekt.

Du kan forenkle installationen af denne komponent ved at implementere en macOS-installationspakke, der indeholder denne Dropbox-kerneudvidelse. I nogle tilfælde kan slutbrugeren være nødt til at genstarte sin enhed for at installere denne komponent.

Få mere at vide om, hvordan du installerer kerneudvidelser i macOS Big Sur.

<key>AllowedKernelExtensions</key>

<dict>

<key>G7HH3F8CAK</key>

<array>

<string>com.getdropbox.dropbox.kext</string>

</array>

</dict>

eller

<key>AllowedTeamIdentifiers</key>

<array>

<string>G7HH3F8CAK</string>

</array>

Payload til Dropbox-badge og oplysninger om seere

Denne payload aktiverer Dropbox-badget og oplysninger om seere

<key>Services</key>

<dict>

<key>Accessibility</key>

<array>

<dict>

<key>Allowed</key>

<true/>

<key>CodeRequirement</key>

<string>identifier "com.getdropbox.dropbox" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13]. /* findes */ og certifikat leaf[subject.OU] = G7HH3F8CAK</string>

<key>Comment</key>

<string>Tillad, at Dropbox bruger API'et for tilgængelighed til at registrere den aktuelle brugers tilstedeværelse eller vise Dropbox-badget for de filer, dey administrerer.</string>

<key>Identifier</key>

<string>com.getdropbox.dropbox</string>

<key>IdentifierType</key>

<string>bundleID</string>

</dict>

</array>

</dict>

Payload for advarsler og fejlmeddelelser om sletning

Denne payload understøtter Dropbox-advarsler og -meddelelser for at forhindre utilsigtet sletning. Ved at aktivere dette kan Dropbox-computerappen give mere præcise fejl eller meddelelser, når en bruger udfører handlinger på filer, der involverer deres papirkurv, f.eks. sletter filer, der er delt med andre.

Dette er den eneste måde at tillade denne funktionalitet på macOS 10.15 eller nyere versioner.

<key>Services</key>

<dict>

<key>SystemPolicyAllFiles</key>

<array>

<dict>

<key>Allowed</key>

<true/>

<key>CodeRequirement</key>

<string>identifier "com.getdropbox.dropbox" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13]. /* findes */ og certifikat leaf[subject.OU] = G7HH3F8CAK</string>

<key>Comment</key>

<string>Tillad, at Dropbox kan få adgang til papirkurven for at genskabe filer, der blev slettet ved en fejl.</string>

<key>Identifier</key>

<string>com.getdropbox.dropbox</string>

<key>IdentifierType</key>

<string>bundleID</string>

</dict>

</array>

</dict>