Slik konfigurerer du macOS for Dropbox ved hjelp av konfigurasjonsprofiler

Oppdatert Nov 08, 2023

Hvis du jobber med et stort team som bruker macOS og Dropbox, kan det være lurt å legge til nyttelast i en konfigurasjonsprofil for automatisk å aktivere Dropbox-funksjoner som filer kun på nett og Dropbox-badge.

Denne artikkelen viser de forskjellige nyttelastene og hvilke Dropbox-funksjoner de aktiverer.

Nyttelast for full støtte for filer som kun er på nettet, på macOS 12.3 og nyere

• Nyttelast: Kernel Extension Policy (com.apple.syspolicy.kernel-extension-policy)
  • Gjelder for: macOS 10.14 eller nyere

Denne nyttelasten gjør at Dropbox-synkroniseringsmotoren kan lage filer som kun er på nettet. Slike filer er avhengige av en Kernel Extension-komponent (kext) for å fungere riktig.

For å forenkle installasjonen av denne komponenten kan du implementere en macOS-installasjonspakke som inneholder Dropbox-kjerneutvidelsen. I noen tilfeller kan det hende at sluttbrukeren må starte enheten på nytt for å installere denne komponenten.

Finn ut mer om å installere kjerneutvidelser (kexts) i macOS Big Sur.

<key>TillatteKjerneUtvidelser</key>'

<dict>

<key>G7HH3F8CAK</key>

<array>

<string>com.getdropbox.Dropbox.kext</string>

</array>

</dict>

eller

<key>AllowedTeamIdentifiers</key>

<array>

<string>G7HH3F8CAK</string>

</array>

Nyttelast for Dropbox-badge og seerinformasjon

Denne nyttelasten aktiverer Dropbox-badgen og seerinformasjonsfunksjoner

<key>Tjenester</key>

<dict>

<key>Tilgjengelighet</key>

<array>

<dict>

<key>Tillatt</key>

<true/>

<key>CodeRequirement</key>

<string>identifikator "com.getdropbox.Dropbox" og anker eple generisk og sertifikat 1[felt.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* finnes */ og sertifikatblad[felt.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* finnes */ og sertifikatblad[subject.OU] = G7HH3F8CAK</string>

<key>ommentar</key>

<string>Tillat Dropbox for å bruke Accessibility API til å registrere gjeldende brukers tilstedeværelse eller vise Dropbox badge for filen den administrerer.</string>

<key>Identifikator</key>

<string>com.getdropbox.dropbox</string>

<key>IdentifikatorType</key>

<string>bundleID</string>

</dict>

</array>

</dict>

Nyttelast for slettede advarsler og feilmeldinger

Denne nyttelasten støtter Dropbox-advarsler og meldinger for å forhindre utilsiktede slettinger. Ved å aktivere dette kan Dropbox skrivebordsapp gi mer nøyaktige feil eller meldinger når en bruker utfører handlinger på fil som involverer papirkurven deres, for eksempel å slette filer som er delt med andre.

Denne tilgangen er den eneste måten å aktivere denne funksjonaliteten på macOS 10.15 eller nyere.

<key>Tjenester</key>

<dict>

<key>SystemPolicyAllFiles</key>

<array>

<dict>

<key>Tillatt</key>

<true/>

<key>CodeRequirement</key>

<string>identifikator "com.getdropbox.Dropbox" og anker eple generisk og sertifikat 1[felt.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* finnes */ og sertifikatblad[felt.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* finnes */ og sertifikatblad[subject.OU] = G7HH3F8CAK</string>

<key>ommentar</key>

<string>Gi Dropbox tilgang til papirkurven for å gjenopprette fra utilsiktede slettinger.</string>

<key>Identifikator</key>

<string>com.getdropbox.dropbox</string>

<key>IdentifikatorType</key>

<string>bundleID</string>

</dict>

</array>

</dict>