Switch between personal and work accounts

Hvis du bruker Dropbox Business eller team, kan du veksle mellom en arbeidsrelatert og privat konto på dropbox.com uten å måtte logge av og logge på hver gang.

Slik får du tilgang til begge kontoene:

1. Koble sammen kontoene dine
  2. Legg til begge kontoene på alle enhetene dine.

Bytte mellom kontoer på dropbox.com

Slik bytter du mellom den arbeidsrelaterte og private Dropbox-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller teamnavnet nederst til venstre.
  3. Velg navnet på kontoen du vil vise.

Du kan hende du blir bedt om å logge på den andre kontoen for å få tilgang til innholdet, avhengig av den siste aktiviteten.

Hva er innholdsforslag?

Dropbox foreslår filer og mapper som du kanskje vil ha tilgang til, basert på kontoaktiviteten din. Filer du nylig har brukt eller åpnet flere ganger, kan vises i Foreslått for deg-delen på dropbox.com.

Hvis du vil fjerne en fil fra innholdsforslagene dine, klikker du på X øverst i høyre hjørne av filen. Hvis du fjerner en fil fra innholdsforslagene dine, vil ikke dette føre til at filen slettes, det fjerner bare filen fra Foreslått for deg-delen.

Hvis du vil skjule alle innholdsforslagene, klikker du på Skjul ved siden av Foreslått for deg-delen.

Hva er uleste varsler?

Vis ny aktivitet siden forrige gang du brukte Dropbox eller Paper. Dette omfatter nylig aktivitet, når noen @omtaler deg, og alle kommentartråder du er involvert i.

dropbox.com:

Slik forkaster du uleste varsler på Dropbox-nettstedet:

1. Hold musepekeren over varselet.
  2. Klikk på Merk som lest.

Android-app:

Uleste meldinger er uthevet i blått. Du kan merke et enkelt varsel som lest ved å trykke på det. Slik merker du alle varsler som lest:

1. På fanen Start trykker du på Vis alle i Varslinger-widgeten.
  2. Trykk på «✓✓» (dobbel hake).

iOS-app:

Uleste varslinger er merket med en blå prikk. Du kan merke et enkelt varsel som lest ved å trykke på det. Slik merker du alle varsler som lest:

1. På fanen Start trykker du på Vis alle i Varslinger-hjelpeprogrammet.
  2. Trykk på «» (ellipse), og velg deretter Merk alle som lest.

Hva er stjernemerkede filer og mapper?

Under Stjernemerket finner du filer, mapper og Paper-dokumenter du har stjernemerket. Det vil også vise elementer du stjernemerket på andre enheter. Hvis du for eksempel stjernemerker en fil på telefonen din, vil du se den i Stjernemerket-delen på dropbox.com og Start-fanen på mobilappene.

Det er flere måter å stjernemerke elementer på:

dropbox.com

• Hold pekeren over navnet på elementet, og velg deretter stjerneikonet
  • Når du forhåndsviser en fil, velger du stjerneikonet ved siden av filnavnet
  • Fra Filer eller Start klikker du «» (ellipse) ved siden av filens navn, og deretter klikker du på Stjernemerk

Foreløpig er det ikke mulig å stjernemerke flere elementer samtidig.

Android App

• Når du forhåndsviser en fil, trykker du på « » (vannrett ellipse), og deretter trykker du på Stjernemerke

iOS-app

• På fanen Start trykker du på Vis alle under Stjernemerket-widgeten, og deretter «+» (pluss)
  • Når du forhåndsviser en fil, trykker du «» (ellipse) og velger Legg til i stjernemerket

Hva er nylige filer og mapper?

Under Nylig ser du filer og Paper-dokumenter som du nylig har sett på eller redigert. De er sortert med filene og dokumentene du så på nylig, helt øverst.

dropbox.com

Hvis du vil skjule nylige elementer, klikker du på Skjul ved siden av Nylige-delen.

Android App

For å se all nylig aktivitet trykker du på Vis alt. Slik skjuler du nylige elementer:

1. Åpne hovedmenyen.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Skjul nylige på Start.

iOS-app

For å se all nylig aktivitet trykker du på Vis alt. Slik skjuler du nylige elementer:

1. Trykk på person-ikonet.
  2. Trykk på tannhjulikonet.
  3. Trykk på Skjul nylige.

Hva er Filer-fanen?

Filer-visningen gir deg rask tilgang til en fullstendig liste over filene og mappene i Dropboxen din.