Hvordan veksle mellom private kontoer og arbeidsrelaterte kontoer

Hvis du har både en Dropbox Business- og en Dropbox Plus-, Professional- eller Basic-konto (gratis), kan du logge deg på begge kontoene på samme enhet og enkelt veksle mellom de to.

Hvis du har flere Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-kontoer, må du logge ut av den ene kontoen og logge deg på den andre for å veksle mellom de to. Lagringsplassen din er separat for hver konto.

Bytte mellom kontoer på dropbox.com

Slik bytter du mellom Dropbox Business-kontoen og privatkontoen på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller teamnavnet nederst til venstre.
  3. Klikk på navnet til kontoen du vil vise.

Du kan hende du blir bedt om å logge på den andre kontoen, avhengig av den siste aktiviteten.

Veksle mellom kontoer i Dropbox-skrivebordsappen

Slik bytter du mellom Dropbox Business-kontoen og privatkontoen i Dropbox-skrivebordsappen:

1. Åpne Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på e-postadressen din nederest i venstre hjørne.
  3. Klikk på kontoen du vil bytte til.

Veksle mellom kontoer i Dropbox-mobilappen

Slik bytter du mellom Dropbox Business-kontoen og privatkontoen i Dropbox-mobilappen:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på teamet ditt eller navnet ditt øverst.

Bytt mellom kontoer i systemfeltet/menylinjen

Slik bytter du raskt mellom den arbeidsrelaterte og private Dropbox-kontoen fra Dropbox-ikonet i systemfeltet/menylinjen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller menylinjen.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller initialene dine i øvre hjørne til høyre.
  3. Kontoene dine vises øverst på listen. Klikk på kontoen du vil bytte til. Det vil dukke opp et hakemerke ved siden av den.