Veksle mellom tilkoblede Dropbox-kontoer

Du kan veksle mellom to tilkoblede Dropbox-kontoer på dropbox.com, Dropbox-skrivebordsprogrammet og Dropbox-mobilappen. Du må være logget på begge de tilkoblede Dropbox-kontoene på nettøkten eller appen/programmet du bruker til å bytte mellom kontoene.

Hvis kontoene dine ikke er koblet til, kan du fortsatt gå til en annen Dropbox-konto på en hvilken som helst enhet ved å logge av den ene kontoen og logge på den andre.

Hvis du ønsker å endre e-postadressen til Dropbox-kontoen i stedet, kan du gå til denne artikkelen.

Bytte konto på dropbox.com

1. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  2. Under Bytt konto, klikker du på kontoen du vil bytte til nederst i nedtrekksmenyen.

Bytte kontoer i Dropbox-skrivebordsprogrammet

Du trenger ikke bytte mellom tilkoblede kontoer i filutforskeren (Windows) eller Finder (Mac). Når du kobler dem til og logger på begge i appen/programmet, kan begge Dropbox-kontomappene åpnes fra plasseringen der det er lagret i filutforskeren/Finder.

Slik bytter du konto på oppgavelinjen eller menylinjen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Under Bytt konto, klikker du på kontoen du vil bytte til nederst i nedtrekksmenyen.

Bytte kontoer i Dropbox-mobilappen

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Åpne appinnstillingene.
  • På Android trykker du på menyikonet (horisontale linjer) øverst til venstre og deretter på Innstillinger.
  • På iPhone/iPad trykker du på kontoikonet (person) nederst til høyre og deretter på tannhjulikonet øverst til venstre.

3. Trykk på kontoen du vil bytte til, nederst i nedtrekksmenyen.