Slik administrerer du Dropbox-abonnementene dine

Du kan se og administrere Dropbox-abonnementene dine i kontoinnstillingene, inkludert endring eller oppsigelse av abonnementet ditt.

Slik administrerer du Dropbox-abonnementene dine

Slik avbestiller du Dropbox-abonnementet:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer konto i rullegardinmenyen.

Du kommer til Abonnementer-siden, der du kan se alle Dropbox-abonnementene dine. Klikk på et abonnement for å se detaljer og gjøre endringer.

For Dropbox-abonnementer kan du:

• Klikk på Endre abonnement for å endre abonnementet ditt.
  • Klikk på Kontoinnstillinger for å redigere bildet, navnet eller e-posten, og for å administrere kontopreferanser.
  • Klikk på Bytt ved siden av Faktureringsperiode for å bytte mellom månedlig og årlig fakturering.
  • Klikk på Avbestill abonnement for å avbestille det Dropbox-abonnementet.

Merk: Du kan bare bytte mellom Dropbox Basic, Plus og Professional fra denne siden. Hvis du er interessert i Dropbox Family, Advanced, Standard eller Enterprise, sier du opp abonnementet ditt og oppretter en ny konto med en annen e-postadresse.

For HelloSign-abonnementer kan du:

• Klikk på Bytt ved siden av Faktureringsperiode for å bytte mellom månedlig og årlig fakturering.
  • Klikk på Avbestill abonnementet for å avbestille det Dropbox-abonnementet.

Merk: Du kan ikke bytte til et annet HelloSign-abonnement for øyeblikket. Hvis du vil endre HelloSign-abonnementet ditt, sier du opp abonnementet ditt og oppretter en ny konto med en annen e-postadresse.

Slik ser du faktureringsinformasjonen din

Slik viser du faktureringsinformasjon for kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer konto i rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.

Du kan se betalingsmåten din og faktureringshistorikken på denne siden. Klikk på «» (ellipse) ved siden av en faktureringsavgift for å se fakturaer og kvitteringer.

Merk: For å oppdatere betalingsmåten din sier du opp abonnementene dine for å nedgradere til Dropbox Basic. Når du har nedgradert, kan du oppgradere til ditt foretrukne abonnement med en ny betalingsmetode.