Hvordan slette filer eller mapper fra Dropbox

Hvis du ikke lenger trenger en fil eller mappe, kan du slette den fra Dropbox-kontoen din.

Slik sletter du slette filer eller mapper på dropbox.com:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på «» (ellipse) ved siden av filnavnet.
  3. Klikk på Slett og deretter Slett én gang til.

Slik sletter du filer eller mapper i skrivebordsappen:

Den enkleste måten å slette en fil eller mappe på, er å dra den fra Dropbox-mappen på datamaskinen din til papirkurven eller søppelkassen.

Hvordan slette en fil eller mappe permanent

Hvis du sletter en fil eller mappe permanent, kan du ikke gjenopprette den senere. Finn ut hva som skjer med permanent slettede filer

Slik sletter du en fil permanent:

1. Følg instruksjonene ovenfor for å slette ønsket fil eller mappe.
  2. Klikk på Slettede filer på venstre side.
  3. Klikk på avmerkingsboksen ved siden av det du ønsker å slette permanent.
  4. Klikk på Slett permanent, og deretter Slett permanent igjen.

Obs! Hvis du er på et Business-team og ikke ser Slett permanent, kan det hende administratoren har deaktivert muligheten til å slette filer for godt – kontakt teamadministratoren din for å få hjelp.

Merknader om permanent sletting

• Hvis du er medlem av en delt mappe, kan du ikke permanent slette innhold som andre har endret
  • Det er bare Dropbox Business-administratorer som permanent kan slette teaminnhold som andre har redigert
  • Hvis andre Dropbox-brukere har en kopi av filene som du slettet permanent, blir ikke disse filene slettet
  • Slettede filer teller ikke med hensyn til lagringskvoten din, så permanent sletting av dem vil ikke frigjøre plass

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ser feilen «For mange filer å slette permanent»?

Dropbox begrenser antallet filer du kan slette på én gang. Hvis du ser en feil der det står «For mange filer å slette permanent», må du slette færre filer om gangen.