Hvordan endrer jeg eieren av en delt mappe?

Den som oppretter en delt mappe blir automatisk mappens eier. Eieren av en mappe kan:

• Fjerne medlemmer fra mappen
  • Velge hvem som kan invitere andre til mappen.
  • Overføre eierskap av mappen til noen andre

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan endre eieren av en delt mappe

Dersom du er eieren av en delt mappe, kan du overføre eierskapet til et annet medlem ved å endre mappens alternativer på dropbox.com. Når eierskapet er endret, blir den nye eieren den eneste personen som kan oppheve delte koblinger for mappen og fjerne medlemmer.

Obs! Du må være eieren av en delt mappe for å kunne overføre eierskap.

Overfør eierskap av en delt mappe på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Naviger til eller søk etter den delte mappen du er interessert i.
  4. Velg Del ved siden av den delte mappen.
  5. Klikk på nedoverpilen til høyre for navnet til teammedlemmet du vil overføre eierskap til.
  6. Velg Gjør til eier og bekreft dette valget.

Overfør eierskap av en delt mappe på datamaskinen

1. Åpne Dropbox-mappen din.
  2. Høyreklikk eller hold command+klikk på den delte mappen.
  3. Velg Del …
  4. Ved siden av navnet på et medlem, klikker du på rullegardinlisten og velger Gjør til eier.
  5. Klikk på Del.

Jeg må vite hvem som eier en delt mappe

Du kan finne ut hvem eieren av en mappe er i mappens alternativer:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Naviger til eller søk etter den delte mappen du er interessert i.
  4. Klikk på Del ved siden av mappen du er interessert i.
  5. Hurtigvinduet viser alle medlemmer av den delte mappen. Eieren vil ha «Eier» ved siden av navnet sitt.

Obs! Hvis det ikke er oppført noen eier, betyr det at mappen enten eies av teamets administratorer eller et medlem utenfor teamet ditt.

Kontakt en teamadministrator for å se etter mappen i innholdsstyring, noe som viser at den er eid av teamets administratorer.