Vanlige spørsmål om endringsdatoer for filer og mapper

Den endrede datoen for en fil eller mappe representerer siste gang filen eller mappen ble oppdatert. Hvis du har problemer med de endrede datoene for filene eller mappene dine, kan du ta en titt på disse spørsmålene som ofte stilles.

Hvordan ser jeg siste endringsdato for en fil eller mappe?

Du kan se datoen en fil ble endret på dropbox.vom, i Dropbox-skrivebordsprogrammet eller i Dropbox-mobilappen. Datoen en mappe ble endret, kan imidlertid kun sees i Dropbox-skrivebordsprogrammet.

Slik ser du endringsdatoen til en fil på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av den andre kolonneoverskriften.
  4. Klikk på Endret.

Slik ser du datoen en fil ble endret med Dropbox-mobilappen:

iOS:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Filer.
  3. Trykk på ikonet (ellipse) ved siden av filnavnet.
  4. Du bør se den endrede datoen under filnavnet.

Android:

1. Åpne Dropbox-appen og trykk på meny-knappen øverst til venstre på skjermen (markert med tre vannrette streker).
  2. Trykk på Filer.
  3. Du bør se den endrede datoen under filnavnet.

Slik ser du datoen en fil eller mappe ble endret med Dropbox-skrivebordsprogrammet:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller menylinjen.
  2. Du bør se endringsdatoen til filene og mappene under Dato endret-kolonnen.

Hva gjør at endringsdatoen for en fil endres?

Endringsdatoen for en fil vil oppdateres på alle enheter og dropbox.com hvis du endrer en fil på Dropbox-kontoen din eller en annen bruker endrer en fil i en delt mappe.

I noen tilfeller, som de som er oppført nedenfor, vil endringsdatoen til en fil kun endres på enheten den ble endret på, og den vil ikke synkroniseres til andre enheter.

• Hvis du laster ned en fil fra dropbox.com til enheten din, vil endringsdatoen til filen på den enheten bli endret til tidspunktet den ble lastet ned, men den blir ikke synkronisert med andre enheter.
  • Hvis du manuelt endrer filens endringsdato i Dropbox-skrivebordsprogrammet, uten å gjøre endringer i filens innhold, vil endringsdatoen til filen på den enheten være tidspunktet du har satt, men dette tidspunktet vil ikke synkroniseres med andre enheter.

Obs! Endringsdatoen til en fil vil ikke endre seg hvis du forandrer smart synkronisering-statusen til en fil.

Vil Dropbox bevare endringsdatoen til en fil eller mappe hvis jeg laster den opp eller ned til kontoen min?

For å bevare den endrede datoen til en fil må du laste den ned eller opp med Dropbox-skrivebordsprogrammet

Obs! Endringsdatoen til en fil vil bevares hvis filen lastes opp eller ned ved hjelp av dropbox.com eller på en mobil enhet.

Hvorfor er datoen mappen ble endret, forskjellig på enhetene mine?

Når du foretar deg visse handlinger i en mappe i Dropbox-skrivebordsprogrammet, vil endringsdatoen til mappen oppdateres på den datamaskinen, men ikke synkroniseres med andre enheter. Følgende handlinger kan resultere i forskjellige endringsdatoer:

• Du lastet ned mappen fra dropbox.com til enheten din
    • Datoen mappen ble endret på den enheten endres til tidspunktet den ble lastet ned, men den vil ikke synkroniseres med andre enheter
  • Du endret smart synkronisering-statusen til en mappe
    • Endringsdatoen til mappen på enheten som ble brukt til å endre smart synkronisering-statusen, blir endret til tidspunktet da smart synkronisering-statusen ble endret, men det vil ikke synkroniseres med andre enheter
  • Du endret datoen manuelt i Dropbox-skrivebordsprogrammet, uten å gjøre noen endringer i mappen.
    • Endringsdatoen til mappen på den enheten blir endret til tidspunktet du valgte, men det vil ikke synkroniseres med andre enheter