Hva er Dropbox-skrivebordsappen?

Dropbox-skrivebordsprogrammet gir deg tilgang til filer og mapper lagret i Dropbox-kontoen din fra datamaskinen. Når du laster ned og installerer Dropbox-skrivebordsprogrammet, blir det lagt til tre ting på datamaskinen din:

Slik åpner du Dropbox-skrivebordsprogrammet:

Når du har installert Dropbox-skrivebordsappen, kan du åpne den på samme måte som en hvilken som helst annen app på datamaskinen din – via macOS Launchpad eller startmenyen i Windows.

Du kan velge å åpne mapper automatisk i Dropbox-mappen i Finder/Filutforsker eller den nye Dropbox-skrivebordsappen. Slik endrer du denne innstillingen:

1. Åpne innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Åpne mapper i: og velg Finder/Filutforsker eller Dropbox-skrivebordsapp.

Slik lukker du Dropbox-skrivebordsprogrammet og stanser synkroniseringen

Slik lukker du Dropbox-skrivebordsprogrammet fullstendig og stanser synkroniseringen av filene dine til Dropbox-kontoen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Avslutt Dropbox.

Obs! Hvis du bruker en Mac-datamaskin, høyreklikker på Dropbox-ikonet i docken, og klikker på Avslutt, lukker dette bare appen. Dropbox vil ikke avsluttes helt, og filene dine vil fortsatt synkroniseres til Dropbox-kontoen din.