Hva er Dropbox-skrivebordsappen?

Dropbox-skrivebordsappen gir deg tilgang til filer og mapper lagret i Dropbox-kontoen din fra datamaskinen. Når du laster ned og installerer Dropbox-skrivebordsappen, er det tre ting som legges til på datamaskinen din:

Åpne Dropbox-skrivebordsappen

Når du har installert Dropbox-skrivebordsappen, kan du åpne den på samme måte som en hvilken som helst annen app på datamaskinen via startmenyen i Windows eller macOS Launchpad.

Velg hvor du vil åpne mapper

Du kan velge å åpne mapper automatisk i enten Dropbox-skrivebordsappen eller Dropbox-mappen i Utforsker (Windows) eller Finder (Mac). Slik velger du innstillinger:

1. Åpne innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Åpne mapper i: og velg Dropbox-skrivebordsapp eller Filutforsker (eller Finder).

Lukke Dropbox-skrivebordsappen og stoppe synkroniseringen

Du kan lukke Dropbox-skrivebordsappen fullstendig og stoppe synkroniseringen av filene dine til Dropbox-kontoen. Slik lukker du appen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Avslutt.

Merk: Hvis du bruker en Mac-datamaskin, høyreklikker på Dropbox-ikonet i docken, og klikker på Avslutt, lukkes bare skrivebordsappen. Dropbox avsluttes ikke fullstendig, og filene dine vil fortsatt synkroniseres til Dropbox-kontoen din.