Hvordan stjernemerke filer, mapper og Paper-dokumenter

Du kan stjernemerke filer og mapper for enkel tilgang på dropbox.com og i Dropbox-skrivebordsappen.

Når du stjernemerker en fil eller mappe, er den kun stjernemerket for deg. Den vil ikke stjernemerkes for noen som deler den filen eller mappen med deg, eller for dine andre kontoer.

Stjernemerkede filer og mapper dukker opp:

• Start-fanen på dropbox.com under Stjernemerket
  • På startskjermen til Dropbox-mobilappen på Stjernemerket-fanen
  • I Dropbox i systemfeltet/menylinjen i Til deg-fanen
  • I Dropbox-skrivebordsappen på Stjernemerket-fanen

Hvordan stjernemerke filer og mapper

Slik stjernemerker du en fil, mappe eller et Paper-dokument på dropbox.com og i Dropbox-skrivebordsappen:

1. Logg inn på dropbox.com eller åpne skrivebordsprogrammet.
  2. Hold musepekeren over filen eller mappen du vil stjernemerke.
  3. Klikk på stjernen ved siden av navnet på filen eller mappen.

For å fjerne stjernemerkingen av en fil eller mappe, klikker du på den igjen.

Slik legger du til en stjerne på en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «» (ellipse) ved siden av filen eller mappen du vil stjernemerke.
  3. Trykk på Legg til i stjernemerket.

Når du vil fjerne stjernemerkingen for en fil eller mappe, trykker du på «» (ellipse) og deretter på Fjern fra stjernemerket.