Hvordan stjernemerke filer og mapper

Du kan stjernemerke filer og mapper for enkel tilgang på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Når du stjernemerker en fil eller mappe, er den kun stjernemerket for deg. Den er ikke stjernemerket for andre som har tilgang til filen eller mappen.

Stjernemerkede filer og mapper dukker opp:

• På dropbox.com under Start-fanen og Stjernemerket
  • Start-skjermen i Dropbox-mobilappen under fanen Stjernemerket

Stjernemerk filer og mapper

På dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over filen eller mappen du vil stjernemerke, og klikk på «» (ellipse).
  3. Klikk på Stjernemerk.

For å fjerne stjernemerkingen for en fil eller mappe gjør du som ovenfor og klikker på Fjern stjernemerking

I Dropbox-mobilappen:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «» (ellipse) ved siden av filen eller mappen du vil stjernemerke.
  3. Trykk på Legg til i stjernemerket.

For å fjerne stjernemerkingen for en fil eller mappe gjør du som ovenfor og trykker på Fjern fra stjernemerket.