Sende for å få underskrift med HelloSign

Med Dropbox og HelloSign-integrasjonen kan du sende filer til elektronisk signering eller skrive under filer selv elektronisk uten å forlate Dropbox. De underskrevne filene lagres automatisk i Dropbox-kontoen din.

Merk: Finn ut mer om HelloSign i HelloSign-hjelpesenteret.

Koble til Dropbox og HelloSign

Når du sender noe til signering via Dropbox for første gang, blir du bedt om å koble sammen Dropbox- og HelloSign-kontoene dine og godta vilkårene for bruk. En gratis HelloSign-konto opprettes med e-postadressen du bruker for Dropbox. Hvis du allerede har en HelloSign-konto med samme e-postadresse som Dropbox-kontoen, kobles kontoene sammen. Etter at kontoene har blitt koblet sammen, kan du også logge på hellosign.com ved å klikke på Logg på med Dropbox.

Sende for å få underskrift eller for å skrive under en fil

Du kan sende en fil til signering i Dropbox eller skrive under en fil selv. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over navnet på filen og klikk i avmerkingsboksen som dukker opp til venstre.
  3. Klikk på pilen ved siden av Del over filminiatyrbildet i høyre sidestolpe.
    • Hvis miniatyrbildet ikke vises, klikker du på pilikonet i høyre sidestolpe.
  4. Klikk på Send for å få underskrift .
  5. Velg hvem som skal skrive under:
    • Hvis du er den eneste som skal skrive under, klikker du på Jeg er den eneste underskriveren.
    • Hvis du ikke er den eneste underskriveren, skriver du inn navnet og e-postadressen til de andre i rutene. Hvis du vil legge til flere underskrivere, klikker du på Legg til enda en underskriver. Hvis du vil legge til deg selv som underskriver, klikker du på Legg meg til som underskriver. For å fjerne en underskriver klikker du på X ved siden av den aktuelle e-postadressen. Hvis du vil endre rekkefølgen på underskriverne, slår du på Angi rekkefølge for underskrivere og drar og slipper underskriverne ved å bruke de åtte prikkene ved siden av navnene.
    • Hvis du vil be om et vedlegg fra en underskriver, klikker du på bindersikonet ved siden av vedkommendes e-postadresse (tilgjengelig for abonnementene HelloSign Standard og Premium).
  6. Klikk på Neste øverst til høyre.
  7. Dra og slipp felter på dokumentet der underskriverne må skrive under, og tildel hvert felt til en underskriver i sidestolpen til høyre.
    Merk: Hver underskriver må tildeles minst ett ikke-dato-felt før du kan gå videre til neste trinn.
  8. Klikk på Neste øverst til høyre.
  9. Velg et filnavn og en Dropbox-mappeplassering for den underskrevne kopien av filen.
    Merk: Den opprinnelige filen får ikke nytt navn og blir ikke flyttet.
  10. Klikk på Neste øverst til høyre.
  11. Bekreft underskriverne, og legg til andre som du vil skal stå i kopi på forespørselen.
  12. Du kan skrive en e-postmelding hvis du vil.
  13. Klikk på Send for å få underskrift .

Når filene dine har blitt skrevet under, mottar du og alle underskriverne bekreftelse via e-post. De underskrevne filene dine lagres automatisk i Dropbox-kontoen din (på valgt plassering) og i den tilkoblede HelloSign-kontoen. Hvis du sletter en underskrevet fil fra enten Dropbox eller HelloSign, forblir den likevel lagret i den andre kontoen.

Når en fil venter på å bli underskrevet, lagres det en PDF-versjon av filen i Dropbox-kontoen din kalt «[filnavn](pågår).pdf» på en plassering du velger. Når filen er skrevet under, erstattes filen av en ny, underskrevet PDF-fil som heter «[filnavn] (underskrevet).pdf».

Spor signaturforespørsler og administrer dem

Du kan spore og administrere HelloSign-signaturforespørslene dine direkte i Dropbox. For å komme i gang må du logge på i HelloSign for Dropbox-panelet og gjøre følgende:

• Finn filen(e) du trenger, ved å bruke søkefeltet øverst.
  • Klikk på Be om underskrift for å be om en underskrift.
  • Klikk på Pågår-fanen for å spore og administrere pågående forespørsler. Du kan gjøre følgende:
    • Se status, underskriver og dato for gjeldende status.
    • Klikk på «» (ellipse) til høyre for å utføre visse handlinger (avhengig av status), for eksempel avbryte, slette, laste ned, forhåndsvise eller påminne.
    • Klikk for å velge en fil og se filens detaljer til høyre.
  • Klikk på Fullført-fanen for å administrere fullførte forespørsler. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på «» (ellipse) til høyre for å utføre visse handlinger.
    • Klikk for å velge en fil og se filens detaljer til høyre.

Du får også Dropbox- og e-postvarsler om fremgangen til forespørslene dine. Gå til HelloSign-hjelpesenteret for å få hjelp til å opprette maler, be om underskrifter, administrere forespørsler og så videre.

Vær obs på forespørsels-, størrelses- og lagringsgrensene

Hvis du har gratisabonnement for HelloSign-kontoen du koblet til Dropbox-kontoen din (som er standardabonnementet), kan du sende tre gratis signaturforespørsler hver måned. Finn ut mer om det begrensede gratisabonnementet og hvordan du oppgraderer det.

Filer som lastes opp for å bli underskrevet, kan ikke overstige 40 MB eller 500 sider. Finn ut mer om støttede filtyper og -størrelser.

Underskrevne filer tar opp plass i Dropbox-kontoen din. Hvis du går tom for plass i Dropbox-kontoen mens en fil venter på å bli underskrevet, vil du se en feilmelding, og den underskrevne versjonen av filen lagres bare i HelloSign-kontoen din og ikke i Dropbox. Finn ut hvor mye lagringsplass du har i Dropbox, og hvordan du kjøper mer.

Administratorer: Administrere HelloSign-integrasjonen for teamet

Dropbox Business-administratorer kan slå HelloSign-integrasjonen av eller på for hele Dropbox Business-teamet.

Slik slår du integrasjonen av eller på:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger til venstre.
  4. Rull ned til Ekstra innstillinger og klikk Send for å få underskrift.
  5. Still på Av eller .