Slik administrerer du maler for underskriftsforespørsler

Oppdatert Sep 15, 2023
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig på betalte Dropbox Sign-abonnementer eller Dropbox Essentials, Business eller Business Plus. Hvor mange maler du kan ha, avhenger av hvilket abonnement du har.

Med maler kan du opprette et dokument én gang og bruke det flere ganger for å sende underskriftsforespørsler uten å måtte formatere dokumentet hver gang.

Teamkontoer kan dele maler. Finn ut mer om Maler-fanen for team.

highlight icon

Merk: Maler for forespørsel om underskrift er bare tilgjengelig på dropbox.com.

Slik oppretter du en ny mal

Gjør følgende:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Underskrifter i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Opprett mal.
  4. Velg filen du vil bruke som mal.
  5. Klikk på Velg
    • Obs! Hvis du ikke har en Dropbox Sign-konto, godtar du vilkårene og bekrefter at du godtar, for å fortsette.
  6. Oppgi rolletitlene til underskriverne.
  7. Klikk på Neste
  8. Plasser underskriftsfeltene. Finn ut mer om Dropbox Sign-redigereren.
  9. Klikk på Neste
  10. Gjennomgå alle underskriveres titler.
  11. Gi malen et navn
  12. Legg til en e-postmal, hvis du vil.
  13. Klikk på Lagre mal

Slik redigerer du en mal

Gjør følgende:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Underskrifter i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på fanen Maler
  4. Klikk på «» (de tre prikkene) ved siden av malen du vil redigere.
  5. Velg Rediger
  6. Legg til eventuelle underskriverroller.
  7. Klikk på Neste
  8. Plasser underskriftsfeltene. Finn ut mer om bruk av Dropbox Sign-redigereren.
  9. Klikk på Neste
  10. Se over og legg til en melding til underskrivere, hvis du vil.
  11. Klikk på Lagre mal

Slik sletter du en mal

Gjør følgende:

1. Logg på Dropbox.com.
  2. Klikk på Underskrifter i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på fanen Maler
  4. Klikk på «» (de tre prikkene) ved siden av malen du vil slette.
  5. Velg Slett

Obs! Du kan ikke gjenopprette slettede maler.