Slik spiller du av video- og lydfiler i Droprbox

Oppdatert Nov 30, 2023
person icon

Denne artikkelen beskriver funksjon som er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com.

Du kan redigere video- og lydfilen du lagrer på Dropbox-kontoen din, inkludert trimming, beskjære, bla, rotere og generere transkripsjon.

Video:

• Videoen din må være mindre enn 1 GB.
  • Videoen din må være under ti minutter lang.
  • Videoen må være mer enn ett sekund lang.
  • Videoens oppløsning må være lavere enn 4K.
  • Foreløpig er denne funksjonen bare tilgjengelig for MOV, MP4, M4V, MPG, MKV, MJPEG og AV1.

Lyd:

• Lyden må være mindre enn 1 GB.
  • Lyden må være mindre enn ti minutter lang.
  • Lyden må være mer enn ett sekund lang.
  • Foreløpig er denne funksjonen kun tilgjengelig for AAC, AIF, AIFF, FLAC, M4A, M4R, MP3, OGA, OGG, WAV og WMA.

Slik redigerer du av video- eller lydfiler

highlight icon

Merk: Du kan bare redigere video- og lydfiler på dropbox.com.

For å redigere video- og lydfiler:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk navnet på video- eller lydfilen for å åpne forhåndsvisningen.Se mer om hvordan du forhåndsviser filer.
  4. Klikk på Rediger øverst i forhåndsvisningen eller bruk redigeringsfunksjonen i verktøylinjen.
  5. Gjør endringene dine:
    • Kun for videofiler:
      • Rotér: Klikk på roteringsikonet (firkant med en pil) øverst i spilleren for å rotere til venstre eller høyre.
      • Vend: Klikk på ikonet for å vende vertikalt (firkant delt av en horisontal linje) øverst i spilleren for å vende videoen vertikalt. Klikk på ikonet for å vende horisontalt (firkant delt av en vertikal linje) øverst i spilleren for å vende videoen horisontalt.
      • Beskjær: Klikk og dra rammen rundt videoen.
    • For video- og lydfiler:
  6. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.
    • For å lagre en ny kopi og beholde den originale versjonen klikker du på Lagre en kopi. Gi deretter kopien et navn, velg mappen du vil lagre den i, og klikk på Lagre kopi for å bekrefte.
    • For å overskrive originalversjonen klikker du på Erstatt originalen. For å bekrefte klikker du på Erstatt originalen.

Relaterte ressurser

Finn ut hvordan du redigerer videoer med Dropbox Capture

Vanlige spørsmål om video- og lydavspilling