Slik legger du til en signatur i en PDF

Oppdatert Sep 15, 2023
warning icon

Signaturer lagt til PDF-er gjennom denne funksjonen er juridisk bindende.

Du kan skrive under på PDF-er selv mens du redigerer dem på dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen. Ved å bruke denne funksjonen kobles Dropbox Sign- og den primære Dropbox-kontoen din sammen, gitt at samme e-postadresse brukes for begge. Hvis du ikke allerede har en Dropbox Sign-konto, opprettes det en Basic-konto med e-postadressen som er tilknyttet Dropbox-kontoen din, når du skriver under på en PDF.
highlight icon

Merk: Denne funksjonen er kun for egne underskrifter.

Slik skriver du under på en PDF på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet til PDF-filen du ønsker å signere.
  3. Klikk på Rediger over forhåndsvisningen av filen. Da åpnes redigeringsmodusen.
  4. Klikk på Signer over forhåndsvisningen av filen.
  5. Legg til underskrift.
    • For å tegne en signatur, klikk på Tegn fra Signer-verktøylinjen. Legg til signaturen din ved å bruke musen eller musematten.
    • For å skrive inn signaturen din, klikk på Skriv inn og skriv deretter inn navnet ditt. For å endre skrifttypen på signaturen din, klikk Endre skrifttype nederst til venstre i signaturvinduet.
    • For å laste opp signaturen din, klikk på Last opp . Klikk på Last opp bilde for å velge fra skrivebordet eller Dropbox-filer.
      • Merk: Signaturbilder må være mindre enn 40 MB og må være en av disse filtypene: .png, .jpg, .jpeg, .bmp eller .GIF
  6. Klikk på Sett inn for å legge til det valgte signaturalternativet i PDF-en.
  7. Klikk på Ferdig.
    • Den redigerte PDF-en lagres som en ny fil i Dropbox-kontoen din. Ingen med tilgang til den opprinnelige filen kan se endringene.
highlight icon

Obs! I uthevede PDF-filer som er lagret etter underskriving, kan noe uthevet tekst vises som revidert i stedet for uthevet. PDF-filer uten utheving lagres som forventet ved underskriving.

Slik skriver du under på en PDF på i Dropbox-mobilappen

iOS og Android

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Gå til PDF-en du vil signere selv.
  3. Trykk på PDF-en for å åpne en forhåndsvisning.
  4. Trykk Rediger/underskriv nede til venstre.
  5. Velg Bare deg.
  6. Trykk på Legg til underskrift.
    • Hvis du ikke har en lagret underskrift, tegner du underskriften din under Skriv under.
    • Hvis du har en lagret underskrift, trykker du på ønsket underskrift under Velg signatur.
    • For å legge til en lagret underskrift trykker du på + (plusstegnet) ved siden av Redigere underskrift, tegner en ny underskrift og trykker på Ferdig.
    • For å redigere lagrede underskrifter kan du trykke på Rediger ved siden av Velg signatur.
  7. Flytt og endre størrelse på underskriften til ønsket område.
  8. Trykk på Lagre.