Sådan tilføjer du en underskrift i en PDF-fil

Opdateret Sep 13, 2023
warning icon

De underskrifter, der tilføjes i PDF-filer ved hjælp af denne funktion, er juridisk bindende.

Du kan føje din egen underskrift til PDF-filer, når du redigerer dem på dropbox.com eller på Dropbox-mobilappen. Når du bruger denne funktion, oprettes der forbindelse mellem din Dropbox Sign-konto og din primære Dropbox-konto, hvis du bruger samme e-mailadresse til dem begge. Hvis du ikke allerede har en Dropbox Sign-konto, oprettes der en Basic-konto, når du føjer din egen underskrift til en PDF-fil. Kontoen oprettes med samme e-mailadresse, som bruges til din Dropbox-konto.
highlight icon

Bemærk! Denne funktion bruges kun til at tilføje din egen underskrift.

Sådan tilføjer du en underskrift i en PDF-fil på dropbox.com.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på den PDF-fil, du vil underskrive.
  3. Klik på Rediger over forhåndsvisningen af filen. Dette åbner filen i redigeringstilstand.
  4. Klik på Underskriv over forhåndsvisningen af filen.
  5. Tilføj din underskrift.
    • Hvis du vil tegne en underskrift, skal du klikke på Tegn på værktøjslinjen Underskriv. Tilføj din underskrift ved hjælp af musen eller pegefeltet.
    • Hvis du vil indtaste din underskrift, skal du trykke på Skriv og indtaste dit navn. Hvis du vil ændre skrifttype til underskriften, skal du klikke på Skift skrifttype nederst til venstre i vinduet.
    • Klik på Upload, hvis du vil uploade din underskrift. Klik på Upload billede for at vælge et billede fra din computer eller dine Dropbox-filer.
      • Bemærk! Billeder af din underskrift skal være mindre end 40 MB og skal have en af disse filtyper: .png, .jpg, .jpeg, .bmp eller .gif.
  6. Klik på Indsæt for at tilføje din valgte underskriftsmulighed i PDF-filen.
  7. Klik på Færdig.
    • Den redigerede PDF-fil gemmes som en ny fil på din Dropbox-konto. Ingen af dem, der har adgang til den originale fil, kan se ændringerne.
highlight icon

Bemærk! I PDF-filer med fremhævet tekst, som er blevet gemt efter at være blevet underskrevet, kan det se ud som om, at noget af den fremhævede tekst er blevet slettet i stedet for fremhævet. PDF-filer uden fremhævet tekst gemmes som forventet, efter at de er blevet underskrevet.

Sådan tilføjer du en underskrift i en PDF-fil i Dropbox-mobilappen

iOS og Android

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Gå til den PDF, hvor du vil tilføje din egen underskrift.
  3. Tryk på PDF'en for at se en forhåndsvisning.
  4. Tryk på Rediger/Underskriv nederst til venstre.
  5. Vælg Kun dig.
  6. Tryk på Tilføj underskrift.
    • Hvis du ikke har en gemt underskrift, kan du tegne den under Skriv din underskrift.
    • Hvis du har en gemt underskrift, skal du trykke på den ønskede underskrift under Vælg underskrift.
    • For at tilføje en gemt underskrift skal du trykke på + (plustegnet) ud for Rediger underskrift, tegne din nye underskrift og derefter trykke på Udført.
    • Hvis du vil redigere dine gemte underskrifter, skal du trykke på Rediger ud for Vælg underskrift.
  7. Tilpas størrelsen på din underskrift, og flyt den til det ønskede område.
  8. Tryk på Gem.