Sådan tilføjer du en underskrift i en PDF-fil

De underskrifter, der tilføjes i PDF-filer ved hjælp af denne funktion, er juridisk bindende.

Du kan selv underskrive PDF-filer, når du redigerer dem på dropbox.com. Når du bruger denne funktion forbindes dine konti til Dropbox Sign og Dropbox, hvis du bruger samme e-mailadresse til dem begge. Hvis du ikke allerede har en Dropbox Sign-konto, oprettes der en Basic-konto, når du underskriver en PDF-fil på dropbox.com. Kontoen oprettes med samme e-mailadresse, som bruges til din Dropbox-konto.

Bemærk! Denne funktion bruges kun til dine egne underskrifter.

Sådan tilføjer du en underskrift i en PDF-fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på den PDF-fil, du vil underskrive.
  3. Klik på Rediger over forhåndsvisningen af filen. Dette åbner filen i redigeringstilstand.
  4. Klik på Underskriv over forhåndsvisningen af filen.
  5. Tilføj din underskrift.
    • Hvis du vil tegne en underskrift, skal du klikke på Tegn på værktøjslinjen Underskriv. Tilføj din underskrift ved hjælp af musen eller pegefeltet.
    • Hvis du vil indtaste din underskrift, skal du trykke på Skriv og indtaste dit navn. Hvis du vil ændre skrifttype til underskriften, skal du klikke på Skift skrifttype nederst til venstre i vinduet.
    • Klik på Upload, hvis du vil uploade din underskrift. Klik på Upload billede for at vælge et billede fra din computer eller dine Dropbox-filer.
      • Bemærk! Billeder af din underskrift skal være mindre end 40 MB og skal have en af disse filtyper: .png, .jpg, .jpeg, .bmp eller .gif.
  6. Klik på Indsæt for at tilføje din valgte underskriftsmulighed i PDF-filen.
  7. Klik på Færdig.
  8. Klik på Gem en kopi eller Erstat originalen.
    • Hvis du vælger Gem en kopi, gemmes den redigerede PDF-fil som en ny fil på din Dropbox-konto. Alle dem, der har adgang til den originale fil, kan ikke se ændringerne.
      • Du kan også få adgang til dine underskrevne dokumenter fra Underskrifter på din startside i Dropbox.
    • Hvis du vælger Erstat original, erstatter den redigerede PDF-fil den originale fil på din Dropbox-konto. Alle dem, der har adgang til den originale fil, kan se ændringerne.
      • Bemærk! Du kan kun erstatte originalen, hvis du ejer filen eller har redigeringsadgang til den.