Slik åpner du filer på macOS som kun er tilgjengelige på nett.

Oppdatert Sep 22, 2023

I denne artikkelen forklarer vi prosessen for å åpne filer som kun er på nett, på en macOS-enhet.

Denne artikkelen omfatter:

• Hva er filer som er tilgjengelige kun på nett?
  • Slik åpner du filer som er tilgengelig kun på nett
  • Oppdatering kun tilgjengelig på nett for macOS 12.5 og høyere

Hva er filer som er tilgjengelige kun på nett?

Når du gjør en fil i Dropbox-kontoen din tilgjengelig kun på nett, vil den ikke automatisk lastes ned til harddisken din via Dropbox-skrivebordsappen. Dette gjør at du kan spare plass på enheten din, samtidig som du fortsatt kan se hvilke filer som er på Dropbox-kontoen din.

For å åpne filer trenger du bare å laste ned dem manuelt til enheten din. Du kan gjøre dette ved å dobbeltklikke på filen i Dropbox-mappen i Finder.

Slik åpner du filer som kun er på nett

highlight icon

Merknader:

Slik åpner du filer som kun er på nett:

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Dobbeltklikk på filen du vil åpne.
  3. Filen lastes ned i Dropbox-mappen din og åpnes i standardappen.

Slik gjør du en fil som kun er på nett, tilgjengelig for åpning i tredjepartsprogrammer:

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Høyreklikk på filen du vil gjøre tilgjengelig.
  3. Klikk på Gjør tilgjengelig offline.
  4. Filen vil bli lastet ned i Dropbox-mappen din.
highlight icon

Merk: Når filen som er kun på nett er lastet ned, endres filikonet til en grønn hake.

Finn ut mer om hva Dropbox-synkroniseringsikonet betyr.

Den nedlastede filen kan deretter åpnes gjennom et hvilket som helst tredjepartsprogram.