Dropbox-støtte for macOS 12.3 og nyere

Full støtte for macOS 12.5 og nyere har begynt å rulle ut. Denne oppdateringen løser problemer knyttet til åpning av filer som er kun på nett, i tredjepartsapplikasjoner for brukere på macOS 12.3 og 12.4.

Tilgangen til oppdateringen blir utvidet i november, ettersom vi jobber for å bevare påliteligheten og kvaliteten på synkroniseringsopplevelsen vår. Når du er kvalifisert, ser du et varsel på Dropbox-ikonet i menylinjen. Som en midlertidig løsning kan brukere på disse versjonene av macOS åpne filer som er kun på nett, direkte i Finder.

Vi har for øyeblikket en privat betaversjon, som blir mer tilgjengelig i oktober. Hvis du er interessert i å bli med, kan du slå på tidlige utgivelser.

Slik åpner du filer som kun er på nett

Merk: Filer som er kun på nett på macOS 12.3 og nyere, vises som null byte i størrelse.

Slik åpner du filer som kun er på nett:

Obs! Filer som kun er på nett, har et skyikon ved siden av seg.

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Dobbeltklikk på filen du vil åpne.
  3. Filen lastes ned i Dropbox-mappen din og åpnes i standardappen.

Slik gjør du en fil som kun er på nett, tilgjengelig for åpning i tredjepartsprogrammer:

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Høyreklikk på filen du vil gjøre tilgjengelig.
  3. Klikk på Gjør tilgjengelig når du er frakoblet.
  4. Filen vil bli lastet ned i Dropbox-mappen din.

Merk: Når filen som er kun på nett er lastet ned, endres filikonet til en grønn hake.

Den nedlastede filen kan deretter åpnes gjennom et hvilket som helst tredjepartsprogram.